Εγχειρίδιο Bort BBS-1010N Μηχανή λειάνσεως με ιμάντα από γυαλόχαρτο

Χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο για Bort BBS-1010N Μηχανή λειάνσεως με ιμάντα από γυαλόχαρτο; Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το εγχειρίδιο PDF δωρεάν. Υπάρχουν επίσης συχνές ερωτήσεις, βαθμολογία προϊόντος και σχόλια από τους χρήστες που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε καλύτερα το προϊόν σας. Εάν αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Εγχειρίδιο

Loading…

Λήψη εγχειριδίου στα ελληνικά (PDF, 2.24 MB)
(Σκεφτείτε το περιβάλλον και εκτυπώστε αυτό το εγχειρίδιο μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο)

Loading…

Βαθμολογία

Πείτε μας τη γνώμη σας για το Bort BBS-1010N Μηχανή λειάνσεως με ιμάντα από γυαλόχαρτο βαθμολογώντας ένα προϊόν. Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτό το προϊόν ή να θέσετε μια ερώτηση; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είστε ικανοποιημένοι με αυτό το προϊόν Bort;
Ναι Όχι
Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτό το προϊόν
0 ψήφοι

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Πρέπει να φοράω προστατευτική ακοή όταν χρησιμοποιώ τριβείο; Επαληθεύτηκε
Ναι θα έπρεπε. Παρόλο που η ποσότητα του θορύβου που παράγεται από ένα τριβείο μπορεί να ποικίλει μεταξύ εμπορικών σημάτων και μοντέλων, η μακροχρόνια έκθεση σε δυνατό θόρυβο μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στην ακοή. Γι 'αυτό είναι καλή ιδέα να φοράτε προστατευτική ακοή.

Αυτό ήταν χρήσιμο (2)
Πρέπει να φοράω προστασία ματιών όταν χρησιμοποιώ τριβείο; Επαληθεύτηκε
Ναί. Τα μικρά σωματίδια μπορούν να πετάξουν κατά τη λείανση. Όταν αυτά χτυπήσουν ένα μάτι, μπορούν να προκαλέσουν μόνιμη βλάβη στα μάτια. Γι 'αυτό είναι πάντα απαραίτητο να φοράτε προστασία των ματιών.

Αυτό ήταν χρήσιμο (2)
Πρέπει να φοράω μάσκα σκόνης όταν χρησιμοποιώ τριβείο; Επαληθεύτηκε
Ναί. Η σκόνη απελευθερώνεται κατά τη λείανση που μπορεί να προκαλέσει αναπνευστική βλάβη. Ορισμένες επιφάνειες μπορούν επίσης να απελευθερώσουν χημικά όπως βαφή ή βερνίκι κατά τη λείανση. Αυτοί είναι επίσης ένας καλός λόγος να φοράτε μάσκα σκόνης.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

Εγχειρίδιο Bort BBS-1010N Μηχανή λειάνσεως με ιμάντα από γυαλόχαρτο