Εγχειρίδιο Allibert Keris Τουαλέτα

Χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο για Allibert Keris Τουαλέτα; Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το εγχειρίδιο PDF δωρεάν. Υπάρχουν επίσης συχνές ερωτήσεις, βαθμολογία προϊόντος και σχόλια από τους χρήστες που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε καλύτερα το προϊόν σας. Εάν αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Εγχειρίδιο

Loading…

pdf2htmlEX
Λήψη εγχειριδίου στα ελληνικά (PDF, 0.33 MB)
(Σκεφτείτε το περιβάλλον και εκτυπώστε αυτό το εγχειρίδιο μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο)

Loading…

Βαθμολογία

Πείτε μας τη γνώμη σας για το Allibert Keris Τουαλέτα βαθμολογώντας ένα προϊόν. Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτό το προϊόν ή να θέσετε μια ερώτηση; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είστε ικανοποιημένοι με αυτό το προϊόν Allibert;
Ναι Όχι
0%
100%
1 ψήφος

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ποιο είναι το ιδανικό ύψος της τουαλέτας; Επαληθεύτηκε
Το τυπικό ύψος της τουαλέτας είναι περίπου 40 εκατοστά. Μια μόνιμη τουαλέτα είναι συχνά τοποθετημένη σε αυτό το ύψος και μια τουαλέτα κρεμασμένη στον τοίχο μπορεί να τοποθετηθεί σε διαφορετικό ύψος εάν το επιθυμείτε.

Αυτό ήταν χρήσιμο (18)
Υπάρχει ρωγμή στην κεραμική τουαλέτα μου, μπορώ να το χρησιμοποιήσω ακόμα; Επαληθεύτηκε
Μια ρωγμή σε μια κεραμική τουαλέτα δεν σημαίνει πάντα ότι πρέπει να αντικατασταθεί, αλλά πρέπει να επισκευαστεί. Ανάλογα με τη ρωγμή μπορεί να αφήσει το νερό με την πάροδο του χρόνου, πιθανόν να καταστρέψει περαιτέρω την τουαλέτα ή να καταστρέψει το πάτωμα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (4)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

Αυτό το εγχειρίδιο δημοσιεύθηκε αρχικά από Allibert.