Εγχειρίδια για Camargue Τουαλέτες

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Camargue Τουαλέτες για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ποιο είναι το ιδανικό ύψος της τουαλέτας; Επαληθεύτηκε
Το τυπικό ύψος της τουαλέτας είναι περίπου 40 εκατοστά. Μια μόνιμη τουαλέτα είναι συχνά τοποθετημένη σε αυτό το ύψος και μια τουαλέτα κρεμασμένη στον τοίχο μπορεί να τοποθετηθεί σε διαφορετικό ύψος εάν το επιθυμείτε.

Αυτό ήταν χρήσιμο (23)
Υπάρχει ρωγμή στην κεραμική τουαλέτα μου, μπορώ να το χρησιμοποιήσω ακόμα; Επαληθεύτηκε
Μια ρωγμή σε μια κεραμική τουαλέτα δεν σημαίνει πάντα ότι πρέπει να αντικατασταθεί, αλλά πρέπει να επισκευαστεί. Ανάλογα με τη ρωγμή μπορεί να αφήσει το νερό με την πάροδο του χρόνου, πιθανόν να καταστρέψει περαιτέρω την τουαλέτα ή να καταστρέψει το πάτωμα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (9)