Εγχειρίδιο Acer B250i Προβολέας

Χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο για Acer B250i Προβολέας; Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το εγχειρίδιο PDF δωρεάν. Υπάρχουν επίσης συχνές ερωτήσεις, βαθμολογία προϊόντος και σχόλια από τους χρήστες που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε καλύτερα το προϊόν σας. Εάν αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Εγχειρίδιο

Loading…

pdf2htmlEX
Λήψη εγχειριδίου στα ελληνικά (PDF, 3.42 MB)
(Σκεφτείτε το περιβάλλον και εκτυπώστε αυτό το εγχειρίδιο μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο)

Loading…

Βαθμολογία

Πείτε μας τη γνώμη σας για το Acer B250i Προβολέας βαθμολογώντας ένα προϊόν. Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτό το προϊόν ή να θέσετε μια ερώτηση; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είστε ικανοποιημένοι με αυτό το προϊόν Acer;
Ναι Όχι
Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτό το προϊόν
0 ψήφοι

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Μπορώ να απενεργοποιήσω τον προβολέα αμέσως μετά τη χρήση; Επαληθεύτηκε
Μετά τη χρήση του προβολέα, ο λαμπτήρας εξακολουθεί να είναι πολύ ζεστός. Είναι καλύτερο να αφήσετε τον προβολέα αναμμένο μετά τη χρήση, δίνοντας στον εσωτερικό ανεμιστήρα χρόνο να κάνει τη δουλειά του και να κρυώσει ο λαμπτήρας. Αυτό θα παρατείνει τη διάρκεια ζωής του λαμπτήρα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (108)
Τι είναι η διόρθωση του κλειδιού; Επαληθεύτηκε
Ένας προβολέας συχνά δεν μπορεί να τοποθετηθεί ευθεία μπροστά από μια οθόνη ή έναν τοίχο. Η προβαλλόμενη εικόνα μπορεί να παραμορφωθεί λόγω αυτού. Αυτό είναι το βασικό αποτέλεσμα. Η διόρθωση Keystone είναι ένα χαρακτηριστικό που αντιμετωπίζει αυτήν την παραμόρφωση. Δεν προσφέρουν όλοι οι προβολείς διόρθωση βασικών στοιχείων.

Αυτό ήταν χρήσιμο (71)
Ποια είναι η αναλογία αντίθεσης; Επαληθεύτηκε
Η αναλογία αντίθεσης δείχνει πόσο μακριά είναι το λευκότερο από το πιο μαύρο. Ένας λόγος αντίθεσης για παράδειγμα 400: 1 σημαίνει ότι το πιο μαύρο μαύρο στην οθόνη είναι 400 φορές πιο σκοτεινό από το λευκό. Η υψηλή αναλογία αντίθεσης συμβάλλει στην ευκρίνεια της εικόνας.

Αυτό ήταν χρήσιμο (37)
Πού μπορώ να βρω τον σειριακό αριθμό για τον προβολέα Acer μου; Επαληθεύτηκε
Το SNID και ο σειριακός αριθμός βρίσκονται στο κάτω μέρος του προβολέα. Το SNID αποτελείται πάντα από 11 ή 12 ψηφία. Ο σειριακός αριθμός αποτελείται από αριθμούς και γράμματα, αλλά δεν θα περιέχει ποτέ το γράμμα "O".

Αυτό ήταν χρήσιμο (3)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

Clifford Ling 10-10-2021
Γεια σου! Πώς μπορώ να γυρίσω την εικόνα 180 μοίρες;

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (0)(Translated by Google)
Εγχειρίδιο Acer B250i Προβολέας