Εγχειρίδια για Προβολείς

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Προβολείς για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Μπορώ να απενεργοποιήσω τον προβολέα αμέσως μετά τη χρήση; Επαληθεύτηκε

Μετά τη χρήση του προβολέα, ο λαμπτήρας εξακολουθεί να είναι πολύ ζεστός. Είναι καλύτερο να αφήσετε τον προβολέα αναμμένο μετά τη χρήση, δίνοντας στον εσωτερικό ανεμιστήρα χρόνο να κάνει τη δουλειά του και να κρυώσει ο λαμπτήρας. Αυτό θα παρατείνει τη διάρκεια ζωής του λαμπτήρα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (175) Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι η διόρθωση του κλειδιού; Επαληθεύτηκε

Ένας προβολέας συχνά δεν μπορεί να τοποθετηθεί ευθεία μπροστά από μια οθόνη ή έναν τοίχο. Η προβαλλόμενη εικόνα μπορεί να παραμορφωθεί λόγω αυτού. Αυτό είναι το βασικό αποτέλεσμα. Η διόρθωση Keystone είναι ένα χαρακτηριστικό που αντιμετωπίζει αυτήν την παραμόρφωση. Δεν προσφέρουν όλοι οι προβολείς διόρθωση βασικών στοιχείων.

Αυτό ήταν χρήσιμο (120) Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η αναλογία αντίθεσης; Επαληθεύτηκε

Η αναλογία αντίθεσης δείχνει πόσο μακριά είναι το λευκότερο από το πιο μαύρο. Ένας λόγος αντίθεσης για παράδειγμα 400: 1 σημαίνει ότι το πιο μαύρο μαύρο στην οθόνη είναι 400 φορές πιο σκοτεινό από το λευκό. Η υψηλή αναλογία αντίθεσης συμβάλλει στην ευκρίνεια της εικόνας.

Αυτό ήταν χρήσιμο (68) Διαβάστε περισσότερα