Εγχειρίδιο Acer Aspire A315-41G Φορητός υπολογιστής

Χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο για Acer Aspire A315-41G Φορητός υπολογιστής; Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το εγχειρίδιο PDF δωρεάν. Υπάρχουν επίσης συχνές ερωτήσεις, βαθμολογία προϊόντος και σχόλια από τους χρήστες που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε καλύτερα το προϊόν σας. Εάν αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Εγχειρίδιο

Loading…

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ
Λήψη εγχειριδίου στα ελληνικά (PDF, 4.88 MB)
(Σκεφτείτε το περιβάλλον και εκτυπώστε αυτό το εγχειρίδιο μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο)

Loading…

Βαθμολογία

Πείτε μας τη γνώμη σας για το Acer Aspire A315-41G Φορητός υπολογιστής βαθμολογώντας ένα προϊόν. Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτό το προϊόν ή να θέσετε μια ερώτηση; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είστε ικανοποιημένοι με το Acer Aspire A315-41G Φορητός υπολογιστής?
Ναι Όχι
Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτό το προϊόν
0 ψήφοι

Περισσότερα για αυτό το εγχειρίδιο

Κατανοούμε ότι είναι ωραίο να έχετε ένα χάρτινο εγχειρίδιο για το Acer Aspire A315-41G Φορητός υπολογιστής σας. Μπορείτε πάντα να κατεβάσετε το εγχειρίδιο από τον ιστότοπό μας και να το εκτυπώσετε μόνοι σας. Εάν θέλετε να έχετε ένα πρωτότυπο εγχειρίδιο, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το Acer. Μπορεί να είναι σε θέση να παρέχουν ένα πρωτότυπο εγχειρίδιο. Αναζητάτε το εγχειρίδιο του Acer Aspire A315-41G Φορητός υπολογιστής σας σε διαφορετική γλώσσα; Επιλέξτε τη γλώσσα που προτιμάτε στην αρχική μας σελίδα και αναζητήστε τον αριθμό μοντέλου για να δείτε αν τον έχουμε διαθέσιμο.

Προδιαγραφές

Μάρκα Acer
Μοντέλο Aspire A315-41G
Κατηγορία Φορητοί υπολογιστές
Τύπος αρχείου PDF
Μέγεθος αρχείου 4.88 MB

Όλα τα εγχειρίδια για Acer Φορητοί υπολογιστές
Περισσότερα εγχειρίδια του Φορητοί υπολογιστές

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Είναι απαραίτητο να αδειάσει η μπαταρία ιόντων λιθίου πριν την επαναφορτίσω; Επαληθεύτηκε

Όχι, αυτό δεν είναι απαραίτητο. Με παλαιότερες μπαταρίες αυτό συνέβαινε. Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου μπορούν να φορτιστούν μετά τη χρήση και να αφαιρεθούν από το φορτιστή όταν χρειάζεται.

Αυτό ήταν χρήσιμο (124) Διαβάστε περισσότερα

Χύσα υγρό στο trackpad του φορητού μου, τι πρέπει να κάνω; Επαληθεύτηκε

Σε κάθε περίπτωση απενεργοποιήστε απευθείας το φορητό υπολογιστή! Μόνο στην περίπτωση μικρών ποσοτήτων νερού είναι πιθανό το trackpad, αφού στεγνώσει, να λειτουργήσει αμετάβλητο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (113) Διαβάστε περισσότερα

Μπορώ να καθαρίσω την εξάτμιση του φορητού υπολογιστή με ηλεκτρική σκούπα; Επαληθεύτηκε

Όχι, μια κανονική ηλεκτρική σκούπα είναι πολύ ισχυρή. Χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί για να καθαρίσετε την εξάτμιση ή να απορροφήσετε τη σκόνη με το κενό του χεριού.

Αυτό ήταν χρήσιμο (80) Διαβάστε περισσότερα

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσω το πληκτρολόγιό μου Επαληθεύτηκε

Ποτέ μην εισάγετε αντικείμενα μεταξύ των άκρων των πλήκτρων, καθώς αυτό θα ωθήσει κυρίως τη βρωμιά και θα καταστρέψει το πληκτρολόγιο. Είναι καλύτερο να καθαρίσετε το πληκτρολόγιο με πεπιεσμένο αέρα διατηρώντας παράλληλα το πληκτρολόγιο ανάποδα. Το πάνω μέρος των κλειδιών μπορεί να καθαριστεί με ένα ελαφρώς υγρό πανί.

Αυτό ήταν χρήσιμο (50) Διαβάστε περισσότερα

Τι σημαίνει το HDMI; Επαληθεύτηκε

Το HDMI σημαίνει High-Definition Multimedia Interface. Το HDMI είναι μια σύνδεση για την αποστολή βίντεο και ήχου υψηλής ποιότητας από τη μία συσκευή στην άλλη.

Αυτό ήταν χρήσιμο (49) Διαβάστε περισσότερα

Πόσο είναι τα kilobyte, megabyte, gigabyte και terabyte; Επαληθεύτηκε

Ένα kilobyte αποτελείται από 1000 byte. 1 megabyte = 1000 kilobyte. 1 gigabyte = 1000 megabyte. 1 terabyte = 1000 gigabyte.

Αυτό ήταν χρήσιμο (38) Διαβάστε περισσότερα

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύσετε μια μπαταρία ιόντων λιθίου για μεγάλο χρονικό διάστημα; Επαληθεύτηκε

Ο καλύτερος τρόπος αποθήκευσης μιας μπαταρίας ιόντων λιθίου είναι σε θερμοκρασία μεταξύ 5 και 45 βαθμών Κελσίου. Είναι επίσης καλή ιδέα να βεβαιωθείτε ότι η μπαταρία είναι περίπου 67% φορτισμένη πριν αποθηκευτεί.

Αυτό ήταν χρήσιμο (37) Διαβάστε περισσότερα

Υπό ποιες συνθήκες η μπαταρία ιόντων λιθίου μου θα λειτουργεί βέλτιστα; Επαληθεύτηκε

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου λειτουργούν άριστα σε θερμοκρασία μεταξύ 5 και 45 βαθμών Κελσίου. Με πολύ κρύο ή ζεστό καιρό μπορεί να παρατηρήσετε ότι η μπαταρία θα εξαντληθεί γρηγορότερα. Η φόρτιση δεν συνιστάται σε θερμοκρασίες χαμηλότερες από 5 ή υψηλότερες από 45 βαθμούς Κελσίου.

Αυτό ήταν χρήσιμο (37) Διαβάστε περισσότερα

Τι μπορώ να χρησιμοποιήσω καλύτερα για να καθαρίσω την οθόνη της κινητής συσκευής μου; Επαληθεύτηκε

Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα πανί μικροϊνών, πιθανώς με ένα ειδικό απορρυπαντικό. Μην χρησιμοποιείτε ποτέ πετσέτες κουζίνας ή άλλα χαρτιά, θα αφήσουν γρατσουνιές!

Αυτό ήταν χρήσιμο (37) Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργεί το Bluetooth μέσω τοίχων και οροφών; Επαληθεύτηκε

Ένα σήμα Bluetooth θα λειτουργεί μέσω τοίχων και οροφών, εκτός εάν αυτά είναι κατασκευασμένα από μέταλλο. Ανάλογα με το πάχος και το υλικό του τοίχου, το σήμα μπορεί να χάσει τη δύναμή του.

Αυτό ήταν χρήσιμο (37) Διαβάστε περισσότερα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

Εδώ μπορείτε να μοιραστείτε τη γνώμη σας για το Acer Aspire A315-41G Φορητός υπολογιστής. Εάν έχετε κάποια ερώτηση, διαβάστε πρώτα προσεκτικά το εγχειρίδιο. Το να ζητήσετε ένα εγχειρίδιο μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας μας.

Εγχειρίδιο Acer Aspire A315-41G Φορητός υπολογιστής

Σχετικά προϊόντα

Σχετικές κατηγορίες