Εγχειρίδια για Κλουβιά για κουνέλια

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Κλουβιά για κουνέλια για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Συχνά πρέπει να καθαρίζω την κουνέλι μου; Επαληθεύτηκε

Συνιστάται να καθαρίζετε το κουνέλι τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα. Τα κρεβάτια που έχουν εμποτιστεί με ούρα πρέπει να αφαιρούνται καθημερινά.

Αυτό ήταν χρήσιμο (17) Διαβάστε περισσότερα

Μέχρι ποιες θερμοκρασίες μπορεί το κουνέλι μου να μείνει έξω στο στυλό; Επαληθεύτηκε

Ένα κουνέλι μπορεί να μείνει έξω με θερμοκρασίες τόσο χαμηλές όσο -20 ° C. Σε αυτές τις θερμοκρασίες είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το πόσιμο νερό δεν παγώνει και ότι η πένα δεν πιάνει πολύ αέρα. Από την άλλη πλευρά, μια θερμοκρασία 24 ° C μπορεί να το κάνει πολύ ζεστό στο εσωτερικό της πένας. Βεβαιωθείτε ότι η πένα δεν είναι τοποθετημένη απευθείας στον ήλιο και τοποθετήστε μια υγρή πετσέτα πάνω της, εάν είναι απαραίτητο. Σε ακραίες θερμοκρασίες συνιστάται να μεταφέρετε το ζώο σας μέσα

Αυτό ήταν χρήσιμο (16) Διαβάστε περισσότερα