Εγχειρίδια για Eheim Φίλτρα ενυδρείου

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Eheim Φίλτρα ενυδρείου για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Έχω ένα φίλτρο ενυδρείου με σφουγγάρια. Πόσο συχνά πρέπει να τα αντικαθιστώ; Επαληθεύτηκε
Τα σφουγγάρια πρέπει να αντικαθίστανται πολλές φορές το χρόνο. Μετά από χρόνο, τα σφουγγάρια φθείρονται και δεν μπορούν να φιλτράρουν το νερό βέλτιστα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (27)
Έχω ένα φίλτρο ενυδρείου με ενεργό άνθρακα. Πόσο συχνά πρέπει να το αντικαθιστώ; Επαληθεύτηκε
Ο ενεργός χαρακτήρας χάνει τη λειτουργία του μετά από περίπου δύο εβδομάδες και πρέπει να αντικατασταθεί για να συνεχίσει να φιλτράρει επαρκώς το νερό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (9)
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού φίλτρου; Επαληθεύτηκε
Τα εσωτερικά φίλτρα τοποθετούνται μέσα στο ενυδρείο και χρησιμοποιούνται γενικά για μικρότερα ενυδρεία. Τα εξωτερικά φίλτρα τοποθετούνται έξω από το ενυδρείο και χρησιμοποιούνται για μεγαλύτερα ενυδρεία. Τα εξωτερικά φίλτρα έχουν συχνά μεγάλη χωρητικότητα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς συντήρηση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1)