Εγχειρίδια για Ενυδρεία

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Ενυδρεία για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Πόσα ψάρια μπορώ να βάλω στο ενυδρείο μου; Επαληθεύτηκε

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ακόλουθο κανόνα: Ανά λίτρο νερού μπορείτε να προσθέσετε ένα εκατοστό ψάρια γλυκού νερού ή μισό εκατοστό ψάρια αλμυρού νερού. Λάβετε υπόψη ότι αυτό εξαρτάται επίσης από τη χωρητικότητα του φίλτρου και τον αριθμό των διακοσμητικών στοιχείων στο ενυδρείο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (275) Διαβάστε περισσότερα

Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζω ένα ενυδρείο; Επαληθεύτηκε

Υπάρχει ειδικός εξοπλισμός για τη μέτρηση των διαφορετικών τιμών των ορυκτών στο νερό και για να προσδιοριστεί εάν απαιτείται καθαρισμός. Εάν αυτός ο εξοπλισμός δεν είναι διαθέσιμος, είναι καλύτερο να καθαρίζετε το ενυδρείο τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (167) Διαβάστε περισσότερα