Εγχειρίδια για Δέντρα για γάτες

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Δέντρα για γάτες για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Έχω ένα δέντρο γάτας. Χρειάζεται να κόψω τα νύχια της γάτας μου; Επαληθεύτηκε

Εάν η γάτα παραμείνει μέσα, είναι πιθανό ότι εκτός από τη χρήση του δέντρου της γάτας, το ψαλίδισμα των νυχιών της είναι. Μια γάτα που επιτρέπεται έξω χρειάζεται τα νύχια της, για παράδειγμα ως αμυντικός μηχανισμός.

Αυτό ήταν χρήσιμο (44) Διαβάστε περισσότερα

Ποιο είναι το καλύτερο μέρος για ένα δέντρο γάτας; Επαληθεύτηκε

Αν και η καλύτερη τοποθέτηση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, γενικά ένα καλό μέρος για ένα δέντρο γάτας είναι κοντά σε ένα παράθυρο. Αυτό επιτρέπει στη γάτα να κάνει ηλιοθεραπεία και να διασκεδάσει κοιτάζοντας έξω. Επίσης, μην τοποθετείτε το δέντρο της γάτας πολύ κοντά στο κουτί απορριμμάτων.

Αυτό ήταν χρήσιμο (9) Διαβάστε περισσότερα