Εγχειρίδιο Wrebbit Hogwarts - Astronomy Tower Παζλ 3D

Χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο για το Wrebbit Hogwarts - Astronomy Tower Παζλ 3D σας; Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το εγχειρίδιο PDF δωρεάν στα Αγγλικά. Αυτό το προϊόν έχει αυτήν τη στιγμή 1 συχνή ερώτηση, 9 σχόλια και 85 ψήφους με μέση βαθμολογία προϊόντος 71/100. Εάν αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Εγχειρίδιο

Loading…

Assembly Instructions
Instructions d’assemblage
© 2016 Wrebbit Puzzles Inc.
Λήψη εγχειριδίου στα ελληνικά (PDF, 16.47 MB)
(Σκεφτείτε το περιβάλλον και εκτυπώστε αυτό το εγχειρίδιο μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο)

Loading…

Βαθμολογία

Πείτε μας τη γνώμη σας για το Wrebbit Hogwarts - Astronomy Tower Παζλ 3D βαθμολογώντας ένα προϊόν. Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτό το προϊόν ή να θέσετε μια ερώτηση; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είστε ικανοποιημένοι με το Wrebbit Hogwarts - Astronomy Tower Παζλ 3D?
Ναι Όχι
71%
29%
85 ψήφοι

Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

Εδώ μπορείτε να μοιραστείτε τη γνώμη σας για το Wrebbit Hogwarts - Astronomy Tower Παζλ 3D. Εάν έχετε κάποια ερώτηση, διαβάστε πρώτα προσεκτικά το εγχειρίδιο. Το να ζητήσετε ένα εγχειρίδιο μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας μας.

noemi 01-01-2020
συγνώμη αλλά τα κομμάτια με κόκκινες ρίγες για τι είναι;

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (16) (Μεταφράστηκε από την Google)
Andrew Milling 07-02-2021
Σε τι χρησιμεύουν οι κόκκινες κουκκίδες

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (9) (Μεταφράστηκε από την Google)
Louisa Evans 14-02-2021
Είναι υπέροχο να φτιάχνεις τα παζλ

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (1) (Μεταφράστηκε από την Google)
Ich mag puzzles 10-03-2021
είναι πολύ ωραίο να βλέπεις αυτές τις οδηγίες έγχρωμες αν δεν περιλαμβάνονται στο κουτί του παζλ, είναι υπέροχο για μένα να το κατασκευάζω, απλά το λατρεύω

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (1) (Μεταφράστηκε από την Google)
Alguien 07-10-2022
Ανοιξαμε το παζλ και ηρθε ενα manual σε bslco και μαυρο, στο οποιο δεν καταλαβαινε τιποτα, ειμαι με αυτο το προιον 2 χρονια και δεν μπορω να το συναρμολογησω, ειλικρινα δεν μου αρεσε οπως μου ηρθε, θα ηθελα πρέπει να φέρετε μερικές έγχρωμες οδηγίες ή μερικούς αριθμούς πίσω από τις μάρκες. Είμαι μεγάλος θαυμαστής αυτού του είδους, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (1) (Μεταφράστηκε από την Google)
Shshshs 11-03-2021
Shsshs

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (0) (Μεταφράστηκε από την Google)
nonna dome 17-01-2022
Έδωσα αυτό το παζλ στον ανιψιό μου αλλά έχασε το φύλλο οδηγιών που υπήρχε στο κουτί. Πού μπορούμε να τα ανακτήσουμε παρακαλώ;

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (0) (Μεταφράστηκε από την Google)
Marcin 18-02-2022
Πολύ φοβερό

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (0) (Μεταφράστηκε από την Google)
Alguien 07-10-2022
Ανοίξαμε το παζλ και βγήκε ένα ασπρόμαυρο εγχειρίδιο, στο οποίο δεν ήταν κατανοητό τίποτα, χρησιμοποιώ αυτό το προϊόν εδώ και 2 χρόνια και δεν μπορώ να το συναρμολογήσω, ειλικρινά, δεν μου άρεσε πώς μου ήρθε, θα ήθελα πρέπει να φέρετε μερικές έγχρωμες οδηγίες ή μερικούς αριθμούς πίσω από τις μάρκες. Είμαι μεγάλος θαυμαστής αυτού του είδους, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (0) (Μεταφράστηκε από την Google)

Περισσότερα για αυτό το εγχειρίδιο

Κατανοούμε ότι είναι ωραίο να έχετε ένα χάρτινο εγχειρίδιο για το Wrebbit Hogwarts - Astronomy Tower Παζλ 3D σας. Μπορείτε πάντα να κατεβάσετε το εγχειρίδιο από τον ιστότοπό μας και να το εκτυπώσετε μόνοι σας. Εάν θέλετε να έχετε ένα πρωτότυπο εγχειρίδιο, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το Wrebbit. Μπορεί να είναι σε θέση να παρέχουν ένα πρωτότυπο εγχειρίδιο. Αναζητάτε το εγχειρίδιο του Wrebbit Hogwarts - Astronomy Tower Παζλ 3D σας σε διαφορετική γλώσσα; Επιλέξτε τη γλώσσα που προτιμάτε στην αρχική μας σελίδα και αναζητήστε τον αριθμό μοντέλου για να δείτε αν τον έχουμε διαθέσιμο.

Προδιαγραφές

Μάρκα Wrebbit
Μοντέλο Hogwarts - Astronomy Tower
Κατηγορία Παζλ 3D
Τύπος αρχείου PDF
Μέγεθος αρχείου 16.47 MB

Όλα τα εγχειρίδια για Wrebbit Παζλ 3D
Περισσότερα εγχειρίδια του Wrebbit

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με Wrebbit Hogwarts - Astronomy Tower Παζλ 3D

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Υπάρχουν κομμάτια με κόκκινες κουκίδες που συνοδεύουν το Wrebbit 3D Puzzle, για ποιο λόγο; Επαληθεύτηκε

Κατά τη διάρκεια της παραγωγής όλα τα κομμάτια ενός παζλ απλώνονται επίπεδα, συγκρατημένα μαζί με κόκκινες κουκκίδες. Αυτά τα κομμάτια δεν αποτελούν μέρος του παζλ. Μπορούν να απορριφθούν μετά την ολοκλήρωση του παζλ.

Αυτό ήταν χρήσιμο (186) Διαβάστε περισσότερα
Εγχειρίδιο Wrebbit Hogwarts - Astronomy Tower Παζλ 3D

Σχετικά προϊόντα

Σχετικές κατηγορίες