Εγχειρίδιο Wrebbit Burrow Weasley Family Home Παζλ 3D

Χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο για Wrebbit Burrow Weasley Family Home Παζλ 3D; Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το εγχειρίδιο PDF δωρεάν. Υπάρχουν επίσης συχνές ερωτήσεις, βαθμολογία προϊόντος και σχόλια από τους χρήστες που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε καλύτερα το προϊόν σας. Εάν αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Εγχειρίδιο

Loading…

Λήψη εγχειριδίου στα ελληνικά (PDF, 12.82 MB)
(Σκεφτείτε το περιβάλλον και εκτυπώστε αυτό το εγχειρίδιο μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο)

Loading…

Βαθμολογία

Πείτε μας τη γνώμη σας για το Wrebbit Burrow Weasley Family Home Παζλ 3D βαθμολογώντας ένα προϊόν. Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτό το προϊόν ή να θέσετε μια ερώτηση; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είστε ικανοποιημένοι με αυτό το προϊόν Wrebbit;
Ναι Όχι
100%
0%
3 ψήφοι

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Υπάρχουν κομμάτια με κόκκινες κουκίδες που συνοδεύουν το Wrebbit 3D Puzzle, για ποιο λόγο; Επαληθεύτηκε
Κατά τη διάρκεια της παραγωγής όλα τα κομμάτια ενός παζλ απλώνονται επίπεδα, συγκρατημένα μαζί με κόκκινες κουκκίδες. Αυτά τα κομμάτια δεν αποτελούν μέρος του παζλ. Μπορούν να απορριφθούν μετά την ολοκλήρωση του παζλ.

Αυτό ήταν χρήσιμο (177)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

Arno Kleinekoort 13-12-2020
Το εγχειρίδιο που συνοδεύει το παζλ είναι (κατά τη γνώμη μου) ανεπαρκές για να συνδυάσει το σπίτι. Πληκτρολογήσα το «The Burrow Harry Potter» στο διαδίκτυο και λαμβάνετε το πλήρες, έγχρωμο εγχειρίδιο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε πολύ καλύτερα ποια κομμάτια πρέπει να ταιριάζουν μεταξύ τους. Χωρίς αυτό το εγχειρίδιο είναι πραγματικά αδύνατο να χτιστεί το σπίτι, γιατί υπάρχουν πολλά κομμάτια, όπως οι πέτρες. Πέτυχα με αυτόν τον οδηγό. Ωραίο τελικό αποτέλεσμα.

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (0)(Translated by Google)
Ligma Balls 14-08-2022
γεια

απάντηση | Αυτό ήταν χρήσιμο (0)(Translated by Google)
Εγχειρίδιο Wrebbit Burrow Weasley Family Home Παζλ 3D