Εγχειρίδια για Βυθόμετρο

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Βυθόμετρο για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Πώς μπορώ να τοποθετήσω σωστά έναν ανιχνευτή ψαριών στο σκάφος μου; Επαληθεύτηκε

Ο σωστός τρόπος για να τοποθετήσετε έναν ανιχνευτή ψαριών στο σκάφος σας θα εξαρτηθεί από το συγκεκριμένο μοντέλο του ανιχνευτή ψαριών που έχετε. Είναι σημαντικό να ανατρέξετε στις οδηγίες του κατασκευαστή για την τοποθέτηση του ανιχνευτή ψαριών σας. Γενικά, ο μορφοτροπέας πρέπει να είναι τοποθετημένος σε θέση όπου θα βυθίζεται πλήρως ενώ το σκάφος βρίσκεται σε κίνηση και η οθόνη πρέπει να τοποθετείται σε θέση που να είναι εύκολα ορατή από τον χειριστή.

Αυτό ήταν χρήσιμο (19) Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός ανιχνευτή ψαριών και ενός ανιχνευτή βάθους; Επαληθεύτηκε

Ένας ανιχνευτής ψαριών και ένας ανιχνευτής βάθους είναι παρόμοιες συσκευές, αλλά ένας ανιχνευτής ψαριών συνήθως περιλαμβάνει πρόσθετες λειτουργίες, όπως η δυνατότητα εντοπισμού και εμφάνισης ψαριών και άλλων υποβρύχιων κατασκευών, ενώ ο ανιχνευτής βάθους χρησιμοποιείται κυρίως για τη μέτρηση του βάθους του νερού.

Αυτό ήταν χρήσιμο (14) Διαβάστε περισσότερα

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα ψαροβραχίονα σε αλμυρό ή γλυκό νερό; Επαληθεύτηκε

Οι περισσότεροι ανιχνευτές ψαριών έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν τόσο σε περιβάλλον θαλασσινού όσο και σε περιβάλλον γλυκού νερού, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τις προδιαγραφές του κατασκευαστή πριν χρησιμοποιήσετε έναν ανιχνευτή ψαριών σε αλμυρό νερό. Ορισμένοι ανιχνευτές ψαριών μπορεί να έχουν πρόσθετα χαρακτηριστικά ή υλικά που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για χρήση σε περιβάλλοντα με θαλασσινό νερό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (12) Διαβάστε περισσότερα