Εγχειρίδια για Εξωλέμβιοι κινητήρες

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Εξωλέμβιοι κινητήρες για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Πώς μπορώ να συντηρήσω σωστά τον εξωλέμβιο κινητήρα μου; Επαληθεύτηκε

Η σωστή συντήρηση για έναν εξωλέμβιο κινητήρα περιλαμβάνει τακτικές αλλαγές λαδιών και φίλτρων, έλεγχο και αντικατάσταση του φίλτρου καυσίμου, καθαρισμό ή αντικατάσταση των μπουζί και έλεγχο στάθμης λιπαντικού κιβωτίου ταχυτήτων. Είναι επίσης σημαντικό να διατηρείτε το σύστημα ψύξης καθαρό, να ελέγχετε την προπέλα για ζημιές και να διατηρείτε τον κινητήρα καθαρό. Συνιστάται να συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο του κινητήρα σας για συγκεκριμένες οδηγίες και συνιστώμενα διαστήματα σέρβις.

Αυτό ήταν χρήσιμο (42) Διαβάστε περισσότερα

Ποιος είναι ο προτεινόμενος τύπος λαδιού και το διάστημα αλλαγής λαδιού για τον εξωλέμβιο κινητήρα μου; Επαληθεύτηκε

Ο προτεινόμενος τύπος λαδιού και το διάστημα αλλαγής για τον εξωλέμβιο κινητήρα σας ποικίλλει ανάλογα με τη μάρκα και το μοντέλο του κινητήρα σας. Είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο κατόχου ή τον ιστότοπο του κατασκευαστή για συγκεκριμένες οδηγίες. Κατά γενικό κανόνα, οι τετράχρονοι εξωλέμβιοι κινητήρες θα πρέπει να χρησιμοποιούν λιπαντικό τετράχρονου ναυτικού και συνιστάται να το αλλάζετε κάθε 100 ώρες χρήσης ή ετησίως όποιο συμβεί πρώτο. Οι δίχρονοι εξωλέμβιοι κινητήρες θα πρέπει να χρησιμοποιούν λάδι με ονομαστική τιμή TC-W3 και συνιστάται η αλλαγή του κάθε 50 ώρες χρήσης ή κάθε σεζόν.

Αυτό ήταν χρήσιμο (35) Διαβάστε περισσότερα

Πώς μπορώ να χειμωνιάσω σωστά τον εξωλέμβιο κινητήρα μου; Επαληθεύτηκε

Για να χειμωνιάσετε σωστά τον εξωλέμβιο κινητήρα σας, θα πρέπει πρώτα να προσθέσετε έναν σταθεροποιητή καυσίμου στη δεξαμενή αερίου και να ενεργοποιήσετε τον κινητήρα για λίγα λεπτά για να κυκλοφορήσει ο σταθεροποιητής μέσω του συστήματος καυσίμου. Στη συνέχεια, αλλάξτε το λάδι και το φίλτρο λαδιού και ελέγξτε τη στάθμη λιπαντικού κιβωτίου ταχυτήτων. Αποστραγγίστε την κάτω μονάδα αφαιρώντας την τάπα αποστράγγισης. Τέλος, θολώστε τον κινητήρα με ένα λιπαντικό ψεκασμού και καλύψτε τον κινητήρα για να τον προστατέψετε από τα στοιχεία.

Αυτό ήταν χρήσιμο (26) Διαβάστε περισσότερα

Πώς αποθηκεύω σωστά τον εξωλέμβιο κινητήρα μου; Επαληθεύτηκε

Για να αποθηκεύσετε σωστά τον εξωλέμβιο κινητήρα σας, θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι είναι καθαρισμένος και σωστά χειμωνιασμένος. Στη συνέχεια, αφαιρέστε την προπέλα και αποθηκεύστε την σε στεγνό μέρος. Τέλος, καλύψτε τον κινητήρα και αποθηκεύστε τον σε στεγνό, προστατευμένο χώρο για να αποφύγετε ζημιές από τα στοιχεία. Συνιστάται επίσης να το αποθηκεύσετε σε βάση κινητήρα για να αποτρέψετε τη συγκέντρωση λαδιού στην κάτω μονάδα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (25) Διαβάστε περισσότερα