Εγχειρίδια για IKEA Βάσεις κρεβατιών με σχιστόλιθο

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα IKEA Βάσεις κρεβατιών με σχιστόλιθο για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποσυναρμολογήσω το προϊόν IKEA μου; Επαληθεύτηκε
Η IKEA δηλώνει ότι ο καλύτερος τρόπος για να αποσυναρμολογήσετε τα προϊόντα τους είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες ανάποδα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (12778)
Λείπει μια βίδα/βύσμα/καρφί από το προϊόν IKEA μου. Πού μπορώ να βρω ανταλλακτικό; Επαληθεύτηκε
Κάθε κατάστημα IKEA διαθέτει ένα τμήμα όπου μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν βίδες, βύσματα και άλλα εξαρτήματα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (6443)
Θέλω να αφαιρέσω ένα ξύλινο πείρο από το προϊόν IKEA μου, αλλά δεν μπορώ να το βγάλω. Τι πρέπει να κάνω? Επαληθεύτηκε
Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα ζευγάρι πένσα και να χρησιμοποιήσετε ελαφριά πίεση για να αφαιρέσετε τον πείρο. Μην πιέζετε πολύ σκληρά, αλλιώς ο πείρος θα χάσει τη λαβή του.

Αυτό ήταν χρήσιμο (839)
Ποιοι τύποι στρωμάτων είναι κατάλληλοι για ρυθμιζόμενες βάσεις κρεβατιών Επαληθεύτηκε
Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλα τα στρώματα σε ρυθμιζόμενες βάσεις κρεβατιών. Πιο κατάλληλα είναι το στρώμα αφρού μνήμης, το στρώμα κρύου αφρού, το στρώμα πολυαιθέρα και το στρώμα λατέξ. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στρώματα με ελατήρια τσέπης. Τα στρώματα εσωτερικού ελατηρίου και τα στρώματα αέρα δεν είναι κατάλληλα για χρήση με ρυθμιζόμενες βάσεις κρεβατιών με σχιστόλιθο. Όλοι οι τύποι στρωμάτων μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κανονικές βάσεις κρεβατιών.

Αυτό ήταν χρήσιμο (15)
Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα διπλό στρώμα σε ένα διπλό κρεβάτι με μια ατομικά ρυθμιζόμενη βάση με πτυσσόμενο κρεβάτι; Επαληθεύτηκε
Όχι. Δεν είναι δυνατόν να τοποθετήσετε ένα διπλό στρώμα σε ένα διπλό κρεβάτι με μια ξεχωριστή βάση κρεβατιού, λόγω της πιθανής διαφοράς ύψους μεταξύ των δύο μισών. Κάθε μισό θα χρειαστεί ένα μόνο στρώμα. Επίσης, δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε διπλό στρώμα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (9)
Ποιο είναι το ελάχιστο πάχος ενός στρώματος; Επαληθεύτηκε
Συνιστάται σε όλους τους τύπους στρωμάτων να έχουν πάχος τουλάχιστον 16 εκατοστά για να παρέχουν αρκετή άνεση.

Αυτό ήταν χρήσιμο (6)