Εγχειρίδια για Θερμοστάτες

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Θερμοστάτες για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ποια είναι η νεκρή ζώνη ενός θερμοστάτη; Επαληθεύτηκε

Πολλοί σύγχρονοι θερμοστάτες έχουν νεκρή ζώνη. Εάν η θερμοκρασία αποκλίνει λιγότερο από 4 ° C από την καθορισμένη θερμοκρασία, το σύστημα δεν θα θερμανθεί ή θα κρυώσει. Αυτή η λεγόμενη νεκρή ζώνη του θερμοστάτη εμποδίζει το σύστημα να ενεργοποιείται και να απενεργοποιείται πολύ συχνά, εξοικονομώντας ενέργεια.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1593) Διαβάστε περισσότερα

Ποιο είναι το καλύτερο μέρος για τοποθέτηση θερμοστάτη; Επαληθεύτηκε

Το καλύτερο μέρος για έναν θερμοστάτη είναι περίπου 1,5 μέτρο πάνω από το έδαφος. Ποτέ μην τοποθετείτε το θερμοστάτη κοντά σε ψυγείο ή άλλο εξοπλισμό εκπομπής θερμότητας ή σε άμεσο ηλιακό φως. Επιλέξτε ένα δωμάτιο που χρησιμοποιείται συχνά. Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό είναι το σαλόνι.

Αυτό ήταν χρήσιμο (996) Διαβάστε περισσότερα