Εγχειρίδια για ELCO Θερμοσίφωνες

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα ELCO Θερμοσίφωνες για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ο λέβητας μου θα παράγει μόνο χλιαρό νερό, γιατί συμβαίνει αυτό; Επαληθεύτηκε
Αυτό πιθανώς σημαίνει ότι ο θερμοστάτης είναι σπασμένος. Επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή για συμβουλές.

Αυτό ήταν χρήσιμο (358)
Είναι χρήσιμο να απενεργοποιώ τον λέβητα κατά τη διάρκεια απουσίας ή διακοπών; Επαληθεύτηκε
Πολλοί σύγχρονοι λέβητες είναι πολύ αποδοτικοί. Κατά τη διάρκεια μιας απουσίας ή διακοπών που διαρκεί 1 εβδομάδα ή λιγότερο, θα χρειαστεί περισσότερη ενέργεια για να θερμανθεί ξανά το νερό παρά για να διατηρηθεί το νερό στην τρέχουσα θερμοκρασία. Σε απουσίες που διαρκούν περισσότερο από 1 εβδομάδα μπορεί να εξοικονομήσετε ενέργεια για να απενεργοποιήσετε τον λέβητα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (147)
Ποιο είναι το καλύτερο μέρος για την εγκατάσταση του λέβητα μου; Επαληθεύτηκε
Το καλύτερο μέρος για την εγκατάσταση του λέβητα είναι κοντά στην τοποθεσία όπου θα χρησιμοποιηθεί το πιο ζεστό νερό (π.χ. μπάνιο). Αυτό εξασφαλίζει γρήγορη παροχή ζεστού νερού και ελάχιστη απώλεια θερμότητας.

Αυτό ήταν χρήσιμο (138)
Υπάρχει νερό που προέρχεται από τη βαλβίδα εκτόνωσης της πίεσης, είναι φυσιολογικό; Επαληθεύτηκε
Ναι, ένας λέβητας είναι ένα δοχείο πίεσης. Όταν η πίεση γίνει πολύ υψηλή, ο λέβητας θα το χαμηλώσει απελευθερώνοντας νερό μέσω της βαλβίδας εκτόνωσης πίεσης. Ο εγκαταστάτης του λέβητα θα πρέπει να έχει προσαρτήσει σωστή αποστράγγιση.

Αυτό ήταν χρήσιμο (109)
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ λέβητα και λέβητα αερίου; Επαληθεύτηκε
Ένας λέβητας θερμαίνει το νερό πριν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε. Ένας λέβητας αερίου θερμαίνει το νερό τη στιγμή που χρειάζεται. Αυτό σημαίνει ότι με ένα κανονικό λέβητα, μπορεί να εξαντληθεί το ζεστό νερό όταν η δεξαμενή είναι άδεια.

Αυτό ήταν χρήσιμο (44)