Εγχειρίδια για Leen Bakker Ρολά

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Leen Bakker Ρολά για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Το ρολό μου δεν τραβάει ομοιόμορφα, τι μπορώ να κάνω γι 'αυτό; Επαληθεύτηκε
Είναι σημαντικό να έχει εγκατασταθεί πλήρως το τυφλό τυφλό. Εάν το ρολό δεν έχει εγκατασταθεί σε επίπεδο επίπεδο, το blind δεν θα τυλίγεται ομοιόμορφα. Επίσης, όταν ξεδιπλώνετε το blind, το κλιπ που τραβάτε πρέπει να βρίσκεται στη μέση του blind για να το τυλίξετε ομοιόμορφα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (239)
Θέλω να αφαιρέσω ένα ξύλινο πείρο από το προϊόν Leen Bakker, αλλά δεν μπορώ να το βγάλω. Τι πρέπει να κάνω? Επαληθεύτηκε
Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα ζευγάρι πένσα και να χρησιμοποιήσετε ελαφριά πίεση για να αφαιρέσετε τον πείρο. Μην πιέζετε πολύ σκληρά, αλλιώς ο πείρος θα χάσει τη λαβή του.

Αυτό ήταν χρήσιμο (19)