Εγχειρίδια για IKEA Ρολά

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα IKEA Ρολά για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποσυναρμολογήσω το προϊόν IKEA μου; Επαληθεύτηκε
Η IKEA δηλώνει ότι ο καλύτερος τρόπος για να αποσυναρμολογήσετε τα προϊόντα τους είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες ανάποδα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (12723)
Λείπει μια βίδα/βύσμα/καρφί από το προϊόν IKEA μου. Πού μπορώ να βρω ανταλλακτικό; Επαληθεύτηκε
Κάθε κατάστημα IKEA διαθέτει ένα τμήμα όπου μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν βίδες, βύσματα και άλλα εξαρτήματα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (6425)
Θέλω να αφαιρέσω ένα ξύλινο πείρο από το προϊόν IKEA μου, αλλά δεν μπορώ να το βγάλω. Τι πρέπει να κάνω? Επαληθεύτηκε
Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα ζευγάρι πένσα και να χρησιμοποιήσετε ελαφριά πίεση για να αφαιρέσετε τον πείρο. Μην πιέζετε πολύ σκληρά, αλλιώς ο πείρος θα χάσει τη λαβή του.

Αυτό ήταν χρήσιμο (834)
Το ρολό μου δεν τραβάει ομοιόμορφα, τι μπορώ να κάνω γι 'αυτό; Επαληθεύτηκε
Είναι σημαντικό να έχει εγκατασταθεί πλήρως το τυφλό τυφλό. Εάν το ρολό δεν έχει εγκατασταθεί σε επίπεδο επίπεδο, το blind δεν θα τυλίγεται ομοιόμορφα. Επίσης, όταν ξεδιπλώνετε το blind, το κλιπ που τραβάτε πρέπει να βρίσκεται στη μέση του blind για να το τυλίξετε ομοιόμορφα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (285)
Μπορούν να πλυθούν τα ρολά IKEA; Επαληθεύτηκε
Όχι, δεν μπορείτε να πλύνετε, να σιδερώσετε ή να λευκάνετε αυτό το προϊόν. Μπορείτε να το καθαρίσετε χρησιμοποιώντας ένα υγρό πανί.

Αυτό ήταν χρήσιμο (130)