Εγχειρίδια για Avidsen Μετεωρολογικοί σταθμοί

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Avidsen Μετεωρολογικοί σταθμοί για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ο μετεωρολογικός σταθμός μου προέβλεπε ότι θα βρέξει, αλλά αυτό δεν συνέβη. Γιατί αυτό? Επαληθεύτηκε
Η πρόβλεψη για τον μετεωρολογικό σταθμό βασίζεται στην πίεση του αέρα. Γενικά η χαμηλή πίεση σημαίνει κακές καιρικές συνθήκες και η υψηλή πίεση σημαίνει καλός καιρός. Είναι πιθανό το μοτίβο καιρού να αναπτυχθεί διαφορετικά από ό, τι προβλέπει η πίεση του αέρα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1227)
Ποια είναι η καλύτερη τοποθεσία για έναν μετεωρολογικό σταθμό και τους αισθητήρες του; Επαληθεύτηκε
Ο ίδιος ο μετεωρολογικός σταθμός είναι τοποθετημένος μέσα και πρέπει να φυλάσσεται μακριά από πηγές θερμότητας, όπως κουζίνα, παράθυρα ή ηλεκτρικές συσκευές. Ένας ξεχωριστός εξωτερικός αισθητήρας θερμοκρασίας πρέπει να τοποθετηθεί σε σκιά και τουλάχιστον 1,25 μέτρα πάνω από το έδαφος. Ένας αισθητήρας βροχής πρέπει να τοποθετηθεί σε μια ανοιχτή περιοχή όπου μπορεί πάντα να συλλέγει βροχή. Ένας αισθητήρας ανέμου πρέπει να τοποθετηθεί και σε ανοιχτή περιοχή, με τυχόν εμπόδια να επηρεάζουν τον άνεμο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (199)
Ο μετεωρολογικός σταθμός μου έχει μετρητή βροχής, μπορεί επίσης να μετρήσει την ποσότητα των χιονοπτώσεων; Επαληθεύτηκε
Ορισμένοι μετρητές βροχής είναι εξοπλισμένοι με θερμαντικό στοιχείο, καθιστώντας το χιόνι λιώσιμο και επιτρέποντας τη μέτρηση. Χωρίς θερμαντικό στοιχείο το μανόμετρο θα φράξει και δεν μπορεί να γίνει μέτρηση.

Αυτό ήταν χρήσιμο (147)
Μπορώ να αφήσω μια αντικαταστάσιμη μπαταρία σε μια συσκευή για μεγάλο χρονικό διάστημα; Επαληθεύτηκε
Οι αντικαταστάσιμες μπαταρίες μπορούν να παραμείνουν στη συσκευή για μεγάλο χρονικό διάστημα εάν η συσκευή χρησιμοποιείται. Όταν μια συσκευή αποθηκεύεται για μεγάλο χρονικό διάστημα, συνιστάται να αφαιρέσετε τις μπαταρίες για να αποφύγετε την οξείδωση.

Αυτό ήταν χρήσιμο (146)
Μια μπαταρία στη συσκευή μου είναι οξειδωμένη, μπορώ να την χρησιμοποιήσω με ασφάλεια; Επαληθεύτηκε
Ωστόσο, η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια. Αρχικά, αφαιρέστε την μπαταρία οξειδωτικού. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε γυμνά χέρια για να το κάνετε αυτό. Στη συνέχεια, καθαρίστε τη θήκη της μπαταρίας με βαμβακερό στυλεό βουτηγμένο σε ξύδι ή χυμό λεμονιού. Αφήστε το να στεγνώσει και τοποθετήστε νέες μπαταρίες.

Αυτό ήταν χρήσιμο (145)