Εγχειρίδια για Demeyere Κρεβάτια σοφίτας

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Demeyere Κρεβάτια σοφίτας για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Πόσος χώρος πρέπει να υπάρχει μεταξύ της κορυφής του στρώματος στο κρεβάτι μου και της οροφής; Επαληθεύτηκε
Για να διασφαλιστεί η βέλτιστη ελευθερία κινήσεων, είναι καλύτερο να αφήσετε τουλάχιστον 75 εκατοστά μεταξύ της κορυφής του στρώματος και της οροφής.

Αυτό ήταν χρήσιμο (226)
Ποιο είναι το ελάχιστο πάχος ενός στρώματος; Επαληθεύτηκε
Συνιστάται σε όλους τους τύπους στρωμάτων να έχουν πάχος τουλάχιστον 16 εκατοστά για να παρέχουν αρκετή άνεση.

Αυτό ήταν χρήσιμο (171)
Τι συντήρηση χρειάζεται το κρεβάτι μου στη σοφίτα; Επαληθεύτηκε
Για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του κρεβατιού σας και να διασφαλίσετε την ασφάλεια του παιδιού σας, καλό είναι να ελέγχετε τα μπουλόνια από καιρό σε καιρό και να τα σφίγγετε αν είναι απαραίτητο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (105)
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός ξύλινου και ενός μεταλλικού σκελετού κρεβατιού; Επαληθεύτηκε
Τα ξύλινα κουφώματα είναι συνήθως πιο ανθεκτικά από τα μεταλλικά κουφώματα. Αυτό σημαίνει ότι με μεταλλικό σκελετό, η αντοχή πρέπει να ελέγχεται συχνότερα και οι βίδες να σφίγγονται πιο συχνά.

Αυτό ήταν χρήσιμο (46)