Εγχειρίδια για JYSK Κούνιες μωρο΄τα

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα JYSK Κούνιες μωρο΄τα για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποσυναρμολογήσω το προϊόν JYSK μου; Επαληθεύτηκε
Η JYSK δηλώνει ότι ο καλύτερος τρόπος για να αποσυναρμολογήσετε τα προϊόντα τους είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες προς τα πίσω.

Αυτό ήταν χρήσιμο (678)
Μέχρι ποια ηλικία μπορεί το παιδί μου να μείνει σε βρεφική κούνια; Επαληθεύτηκε
Αυτό εξαρτάται από το πόσο ψηλό είναι το παιδί. Η βρεφική κούνια είναι αρκετά μεγάλη αν υπάρχει ακόμη 20 εκατοστά δωματίου κατά μήκος.

Αυτό ήταν χρήσιμο (169)
Θέλω να αφαιρέσω ένα ξύλινο πείρο από το προϊόν JYSK, αλλά δεν μπορώ να το βγάλω. Τι πρέπει να κάνω? Επαληθεύτηκε
Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα ζευγάρι πένσα και να χρησιμοποιήσετε ελαφριά πίεση για να αφαιρέσετε τον πείρο. Μην πιέζετε πολύ σκληρά, αλλιώς ο πείρος θα χάσει τη λαβή του.

Αυτό ήταν χρήσιμο (149)