Εγχειρίδια για Dorel Home Κουκέτες

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Dorel Home Κουκέτες για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ποιο είναι το ελάχιστο πάχος ενός στρώματος; Επαληθεύτηκε
Συνιστάται σε όλους τους τύπους στρωμάτων να έχουν πάχος τουλάχιστον 16 εκατοστά για να παρέχουν αρκετή άνεση.

Αυτό ήταν χρήσιμο (53)
Πόσος χώρος πρέπει να υπάρχει μεταξύ της κορυφής του άνω στρώματος στην κουκέτα μου και της οροφής; Επαληθεύτηκε
Για να διασφαλιστεί η βέλτιστη ελευθερία κινήσεων, είναι καλύτερο να αφήσετε τουλάχιστον 75 εκατοστά μεταξύ της κορυφής του άνω στρώματος και της οροφής.

Αυτό ήταν χρήσιμο (52)
Τι συντήρηση χρειάζεται η κουκέτα μου; Επαληθεύτηκε
Για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της κουκέτας σας και να εγγυηθείτε την ασφάλεια του παιδιού σας, καλό είναι να ελέγχετε τα μπουλόνια από καιρό σε καιρό και να τα σφίγγετε αν είναι απαραίτητο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (35)
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός ξύλινου και ενός μεταλλικού σκελετού κρεβατιού; Επαληθεύτηκε
Τα ξύλινα κουφώματα είναι συνήθως πιο ανθεκτικά από τα μεταλλικά κουφώματα. Αυτό σημαίνει ότι με μεταλλικό σκελετό, η αντοχή πρέπει να ελέγχεται συχνότερα και οι βίδες να σφίγγονται πιο συχνά.

Αυτό ήταν χρήσιμο (0)