Εγχειρίδια για Γραφεία

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Γραφεία για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ποιο είναι το ιδανικό ύψος μιας καρέκλας γραφείου σε σχέση με ένα γραφείο; Επαληθεύτηκε
Για να επιτύχετε τη βέλτιστη θέση καθίσματος, η καρέκλα πρέπει να είναι σε ύψος που τα πόδια σας είναι επίπεδα στο πάτωμα και τα άνω και κάτω πόδια σας έχουν γωνία 90 μοιρών. Ενώ βρίσκεστε σε αυτήν τη θέση, αγγίξτε το κολάρο σας και αφήστε το χέρι σας να κρέμεται κατά μήκος του σώματός σας. Το ύψος του αγκώνα σας είναι το ιδανικό ύψος του γραφείου σας.

Αυτό ήταν χρήσιμο (84)