Εγχειρίδια για BasicXL Φώτα αφύπνισης

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα BasicXL Φώτα αφύπνισης για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Μπορεί κάθε φως αφύπνισης να χρησιμοποιηθεί και για να κοιμηθεί; Επαληθεύτηκε
Αν και το όνομα υποδηλώνει διαφορετικά, πολλά φώτα αφύπνισης έχουν επίσης τη δυνατότητα να κοιμηθούν. Τα απλούστερα μοντέλα ενδέχεται να μην διαθέτουν αυτήν τη λειτουργία, επομένως ελέγχετε πάντα πριν από την αγορά.

Αυτό ήταν χρήσιμο (23)
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του φωτός αφύπνισης και της λυχνίας ημέρας; Επαληθεύτηκε
Τα φώτα αφύπνισης προορίζονται γενικά για την προσομοίωση μιας φυσικής μετάβασης από σκοτεινό στο φως και αντίστροφα. Αυτό σας επιτρέπει να ξυπνάτε σταδιακά ή να κοιμάστε. Οι λαμπτήρες ημέρας προορίζονται να καλύψουν την έλλειψη φωτός της ημέρας με άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα εξαιτίας αυτού.

Αυτό ήταν χρήσιμο (15)