Εγχειρίδιο SilverCrest IAN 436398 Ηλεκτρική σκούπα

Χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο για το SilverCrest IAN 436398 Ηλεκτρική σκούπα σας; Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το εγχειρίδιο PDF δωρεάν στα Αγγλικά. Αυτό το προϊόν έχει αυτήν τη στιγμή 10 συχνές ερωτήσεις, 0 σχόλια και 0 ψήφους. Εάν αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Εγχειρίδιο

Loading…

CORDLESS CYCLONE VACUUM CLEANER SHAZ 22.2 F7
АКУМУЛАТОРНА ЦИКЛОННА
ПРАХОСМУКАЧКА
Ръководство за експлоатация
ASPIRATOR
Instrucţiuni de utilizare
ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΣΚΟΥΠΑ
CYCLONE
Οδηүίες χρήσης
CIKLON USISAVAČ NA PUNJIVU
BATERIJU
Upute za upotrebu
STAUBSAUGER AKKU ZYKLON
Bedienungsanleitung
BATERIJSKI CIKLON USISIVAČA
Uputstvo za upotrebu
IAN 436398_2304
Λήψη εγχειριδίου στα ελληνικά (PDF, 3.72 MB)
(Σκεφτείτε το περιβάλλον και εκτυπώστε αυτό το εγχειρίδιο μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο)

Loading…

Βαθμολογία

Πείτε μας τη γνώμη σας για το SilverCrest IAN 436398 Ηλεκτρική σκούπα βαθμολογώντας ένα προϊόν. Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτό το προϊόν ή να θέσετε μια ερώτηση; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είστε ικανοποιημένοι με το SilverCrest IAN 436398 Ηλεκτρική σκούπα?
Ναι Όχι
Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτό το προϊόν
0 ψήφοι

Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

Εδώ μπορείτε να μοιραστείτε τη γνώμη σας για το SilverCrest IAN 436398 Ηλεκτρική σκούπα. Εάν έχετε κάποια ερώτηση, διαβάστε πρώτα προσεκτικά το εγχειρίδιο. Το να ζητήσετε ένα εγχειρίδιο μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας μας.

Περισσότερα για αυτό το εγχειρίδιο

Κατανοούμε ότι είναι ωραίο να έχετε ένα χάρτινο εγχειρίδιο για το SilverCrest IAN 436398 Ηλεκτρική σκούπα σας. Μπορείτε πάντα να κατεβάσετε το εγχειρίδιο από τον ιστότοπό μας και να το εκτυπώσετε μόνοι σας. Εάν θέλετε να έχετε ένα πρωτότυπο εγχειρίδιο, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το SilverCrest. Μπορεί να είναι σε θέση να παρέχουν ένα πρωτότυπο εγχειρίδιο. Αναζητάτε το εγχειρίδιο του SilverCrest IAN 436398 Ηλεκτρική σκούπα σας σε διαφορετική γλώσσα; Επιλέξτε τη γλώσσα που προτιμάτε στην αρχική μας σελίδα και αναζητήστε τον αριθμό μοντέλου για να δείτε αν τον έχουμε διαθέσιμο.

Προδιαγραφές

Μάρκα SilverCrest
Μοντέλο IAN 436398
Κατηγορία Ηλεκτρικές σκούπες
Τύπος αρχείου PDF
Μέγεθος αρχείου 3.72 MB

Όλα τα εγχειρίδια για SilverCrest Ηλεκτρικές σκούπες
Περισσότερα εγχειρίδια του Ηλεκτρικές σκούπες

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με SilverCrest IAN 436398 Ηλεκτρική σκούπα

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου του προϊόντος SilverCrest μου; Επαληθεύτηκε

Αν και ορισμένα προϊόντα SilverCrest έχουν έναν εναλλακτικό αριθμό μοντέλου, όλα έχουν έναν αριθμό IAN με τον οποίο μπορεί να αναγνωριστεί το προϊόν.

Αυτό ήταν χρήσιμο (3342) Διαβάστε περισσότερα

Ο σωλήνας της ηλεκτρικής σκούπας μου είναι φραγμένος, τι μπορώ να κάνω; Επαληθεύτηκε

Αποσυνδέστε τον εύκαμπτο σωλήνα και κοιτάξτε τον για να διαπιστώσετε εάν είναι πραγματικά φραγμένο. Εάν συμβαίνει αυτό, μπορείτε να πάρετε ένα μακρύ αντικείμενο, όπως ένα σκουπόξυλο και να το σπρώξετε προσεκτικά μέσα από τον εύκαμπτο σωλήνα. Αυτό θα αφαιρέσει γενικά τυχόν αντικείμενα που φράζουν τον εύκαμπτο σωλήνα. Εάν αυτό δεν βοήθησε, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1464) Διαβάστε περισσότερα

Τι μεγέθη σακούλα σκόνης υπάρχουν; Επαληθεύτηκε

Υπάρχουν δύο μεγέθη που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Το πρώτο είναι το μέγεθος της πλάκας με την είσοδο της τσάντας. Αυτό καθορίζει εάν η σακούλα σκόνης θα ταιριάζει σε μια συγκεκριμένη ηλεκτρική σκούπα. Στη συνέχεια υπάρχει το μέγεθος της τσάντας. Αυτό αναφέρεται κυρίως σε λίτρα και καθορίζει πόση σκόνη μπορεί να κρατήσει η τσάντα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (940) Διαβάστε περισσότερα

Το καλώδιο τροφοδοσίας της ηλεκτρικής σκούπας δεν επιστρέφει στη συσκευή, τι μπορώ να κάνω; Επαληθεύτηκε

Είναι πιθανό να υπάρχει στρίψιμο ή αναδίπλωση στο καλώδιο. Ξεδιπλώστε πλήρως το καλώδιο μερικές φορές και γυρίστε το πίσω στη συσκευή υπό την καθοδήγηση των χεριών σας. Εάν αυτό δεν επιλύσει το πρόβλημα, είναι πιθανό να σπάσει ο μηχανισμός επαναφοράς του καλωδίου. Σε αυτήν την περίπτωση, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή ή με μια υπηρεσία επισκευής.

Αυτό ήταν χρήσιμο (656) Διαβάστε περισσότερα

Η ηλεκτρική σκούπα μου προκαλεί θόρυβο, τι μπορώ να κάνω; Επαληθεύτηκε

Αυτό το πρόβλημα προκαλείται συχνά από έναν πλήρη σάκο σκόνης ή φίλτρο ή όταν υπάρχει ένα άνοιγμα που επιτρέπει τον αέρα στον εύκαμπτο σωλήνα. Ελέγξτε τη σακούλα σκόνης και το φίλτρο και αντικαταστήστε τα εάν είναι απαραίτητο. Ελέγξτε τον εύκαμπτο σωλήνα για τυχόν τρύπες ή κακές συνδέσεις. Εάν αυτό δεν επιλύσει το πρόβλημα, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή.

Αυτό ήταν χρήσιμο (549) Διαβάστε περισσότερα

Πώς μπορώ να αφαιρέσω τη σκόνη και τα μαλλιά από την κεφαλή της βούρτσας της ηλεκτρικής σκούπας; Επαληθεύτηκε

Η αφαίρεση σκόνης και μαλλιών από την κεφαλή της βούρτσας ηλεκτρικής σκούπας έχει γίνει χειροκίνητα. Εάν αυτό δεν πάει όπως επιθυμείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια λεπτή χτένα για να αφαιρέσετε την υπολειπόμενη βρωμιά.

Αυτό ήταν χρήσιμο (536) Διαβάστε περισσότερα

Τι ρύθμιση πρέπει να χρησιμοποιώ στην κεφαλή της βούρτσας ηλεκτρικής σκούπας; Επαληθεύτηκε

Σχεδόν όλες οι ηλεκτρικές σκούπες έχουν κεφάλι με ρυθμιζόμενη βούρτσα. Χρησιμοποιήστε τη βούρτσα για σκληρές επιφάνειες για να αποφύγετε γρατσουνιές και ζημιές. Απενεργοποιήστε τη βούρτσα για μοκέτα και χαλιά.

Αυτό ήταν χρήσιμο (418) Διαβάστε περισσότερα

Μπορώ να χρησιμοποιήσω μια χάρτινη σακούλα σκόνης περισσότερες από μία φορές; Επαληθεύτηκε

Αυτό δεν συνιστάται. Οι πόροι της σακούλας θα κορεστούν, προκαλώντας απώλεια αναρρόφησης και πιθανώς ζημιά στον κινητήρα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (286) Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το HEPA; Επαληθεύτηκε

Το HEPA σημαίνει αέρα υψηλής απόδοσης σωματιδίων. Πολλές ηλεκτρικές σκούπες διαθέτουν φίλτρο HEPA. Ένα φίλτρο HEPA θα σταματήσει τουλάχιστον 85% και το πολύ 99,999995% όλων των σωματιδίων 0,3 μικρομέτρων (μm) και άνω.

Αυτό ήταν χρήσιμο (258) Διαβάστε περισσότερα

Μπορώ να χρησιμοποιήσω μια κανονική ηλεκτρική σκούπα για να απορροφήσω τέφρα; Επαληθεύτηκε

Όχι, αυτό δεν είναι απολύτως δυνατό. Η τέφρα που φαίνεται να έχει κρυώσει μπορεί να είναι ακόμη ζεστή ή ακόμα και ζεστή στο εσωτερικό. Μια τακτική ηλεκτρική σκούπα δεν έχει σχεδιαστεί για αυτό και μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά. Επίσης, τα φίλτρα τακτικών ηλεκτρικών σκουπών δεν είναι πάντα κατάλληλα για τη συγκράτηση εξαιρετικά μικρών σωματιδίων όπως η τέφρα. Στη συνέχεια, μπορεί να φτάσει στον κινητήρα της ηλεκτρικής σκούπας και να προκαλέσει ζημιά.

Αυτό ήταν χρήσιμο (251) Διαβάστε περισσότερα
Εγχειρίδιο SilverCrest IAN 436398 Ηλεκτρική σκούπα

Σχετικά προϊόντα

Σχετικές κατηγορίες