Εγχειρίδιο SilverCrest IAN 435021 Μίξερ χειρός

Χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο για το SilverCrest IAN 435021 Μίξερ χειρός σας; Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το εγχειρίδιο PDF δωρεάν στα Αγγλικά. Αυτό το προϊόν έχει αυτήν τη στιγμή 4 συχνές ερωτήσεις, 0 σχόλια και 0 ψήφους. Εάν αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Εγχειρίδιο

Loading…

HAND MIXER SHM 300 F1
HANDMIXER
Bedienungsanleitung
IAN 435021_2304
HAND MIXER
Operating instructions
ΜΊΞΕΡ ΧΕΊΡΌΣ
Οδηүίες χρήσης
Λήψη εγχειριδίου στα ελληνικά (PDF, 0.51 MB)
(Σκεφτείτε το περιβάλλον και εκτυπώστε αυτό το εγχειρίδιο μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο)

Loading…

Βαθμολογία

Πείτε μας τη γνώμη σας για το SilverCrest IAN 435021 Μίξερ χειρός βαθμολογώντας ένα προϊόν. Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτό το προϊόν ή να θέσετε μια ερώτηση; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είστε ικανοποιημένοι με το SilverCrest IAN 435021 Μίξερ χειρός?
Ναι Όχι
Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτό το προϊόν
0 ψήφοι

Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

Εδώ μπορείτε να μοιραστείτε τη γνώμη σας για το SilverCrest IAN 435021 Μίξερ χειρός. Εάν έχετε κάποια ερώτηση, διαβάστε πρώτα προσεκτικά το εγχειρίδιο. Το να ζητήσετε ένα εγχειρίδιο μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας μας.

Περισσότερα για αυτό το εγχειρίδιο

Κατανοούμε ότι είναι ωραίο να έχετε ένα χάρτινο εγχειρίδιο για το SilverCrest IAN 435021 Μίξερ χειρός σας. Μπορείτε πάντα να κατεβάσετε το εγχειρίδιο από τον ιστότοπό μας και να το εκτυπώσετε μόνοι σας. Εάν θέλετε να έχετε ένα πρωτότυπο εγχειρίδιο, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το SilverCrest. Μπορεί να είναι σε θέση να παρέχουν ένα πρωτότυπο εγχειρίδιο. Αναζητάτε το εγχειρίδιο του SilverCrest IAN 435021 Μίξερ χειρός σας σε διαφορετική γλώσσα; Επιλέξτε τη γλώσσα που προτιμάτε στην αρχική μας σελίδα και αναζητήστε τον αριθμό μοντέλου για να δείτε αν τον έχουμε διαθέσιμο.

Προδιαγραφές

Μάρκα SilverCrest
Μοντέλο IAN 435021
Κατηγορία Μίξερ χειρός
Τύπος αρχείου PDF
Μέγεθος αρχείου 0.51 MB

Όλα τα εγχειρίδια για SilverCrest Μίξερ χειρός
Περισσότερα εγχειρίδια του Μίξερ χειρός

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με SilverCrest IAN 435021 Μίξερ χειρός

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου του προϊόντος SilverCrest μου; Επαληθεύτηκε

Αν και ορισμένα προϊόντα SilverCrest έχουν έναν εναλλακτικό αριθμό μοντέλου, όλα έχουν έναν αριθμό IAN με τον οποίο μπορεί να αναγνωριστεί το προϊόν.

Αυτό ήταν χρήσιμο (3342) Διαβάστε περισσότερα

Μπορώ να τυλίξω το καλώδιο γύρω από τη συσκευή μετά τη χρήση; Επαληθεύτηκε

Είναι καλύτερα να μην το κάνετε αυτό, γιατί μπορεί να καταστρέψει το καλώδιο. Το καλύτερο που πρέπει να κάνετε είναι να τυλίξετε το καλώδιο με τον τρόπο που ήταν όταν το προϊόν συσκευάστηκε.

Αυτό ήταν χρήσιμο (43) Διαβάστε περισσότερα

Πώς μπορώ να αποτρέψω τη σκουριά σε ένα μίξερ χειρός; Επαληθεύτηκε

Στεγνώστε τα χτυπητήρια αμέσως μετά το πλύσιμο για να αποφύγετε το σχηματισμό σκουριάς. Επίσης μην τα αφήνετε να μουλιάσουν στο νερό για πολλή ώρα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (0) Διαβάστε περισσότερα

Το μίξερ χειρός μου επιβραδύνει ή σταματά ενώ δουλεύω, γιατί είναι αυτό; Επαληθεύτηκε

Μπορεί η ουσία που πρέπει να αναμειχθεί είναι πολύ παχύρρευστη. Μειώστε την ποσότητα ή το πάχος και δοκιμάστε ξανά. Εάν το πρόβλημα παραμένει, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή.

Αυτό ήταν χρήσιμο (0) Διαβάστε περισσότερα
Εγχειρίδιο SilverCrest IAN 435021 Μίξερ χειρός

Σχετικά προϊόντα

Σχετικές κατηγορίες