Εγχειρίδια για Ζυγαριές

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Ζυγαριές για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Η κλίμακα μου δείχνει ένα ρεαλιστικά χαμηλό βάρος όταν το στέκομαι, γιατί είναι αυτό; Επαληθεύτηκε

Για το καλύτερο αποτέλεσμα, η ζυγαριά πρέπει να στέκεται σε σκληρή επιφάνεια. Όταν η ζυγαριά παραμένει για παράδειγμα ένα χαλί, αυτό μπορεί να επηρεάσει τη μέτρηση.

Αυτό ήταν χρήσιμο (2485) Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι ο ΔΜΣ; Επαληθεύτηκε

Ο ΔΜΣ σημαίνει Δείκτης Μάζας Σώματος και μπορεί να υπολογιστεί διαιρώντας το βάρος σας σε χιλιόγραμμα με το μήκος σας σε τετραγωνικά μέτρα. Για παράδειγμα, κάποιος με βάρος 70 κιλά και μήκος 1,75 μέτρα έχει ΔΜΣ 22,86. Ο ΔΜΣ μεταξύ 18,5 και 25 θεωρείται υγιής.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1778) Διαβάστε περισσότερα

Μια μπαταρία στη συσκευή μου είναι οξειδωμένη, μπορώ να την χρησιμοποιήσω με ασφάλεια; Επαληθεύτηκε

Ωστόσο, η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια. Αρχικά, αφαιρέστε την μπαταρία οξειδωτικού. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε γυμνά χέρια για να το κάνετε αυτό. Στη συνέχεια, καθαρίστε τη θήκη της μπαταρίας με βαμβακερό στυλεό βουτηγμένο σε ξύδι ή χυμό λεμονιού. Αφήστε το να στεγνώσει και τοποθετήστε νέες μπαταρίες.

Αυτό ήταν χρήσιμο (754) Διαβάστε περισσότερα

Μπορώ να χρησιμοποιήσω μια ζυγαριά με βρεγμένα πόδια; Επαληθεύτηκε

Αυτό εξαρτάται από την κλίμακα. Όταν χρησιμοποιείτε μια διαγνωστική κλίμακα, είναι απαραίτητο τα πόδια σας να είναι στεγνά για να εκτελέσετε σωστά τις μετρήσεις.

Αυτό ήταν χρήσιμο (446) Διαβάστε περισσότερα