Εγχειρίδια για Philips Ξυριστικές μηχανές

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Philips Ξυριστικές μηχανές για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζω τις κεφαλές ξυριστικής μηχανής στην ξυριστική μηχανή Philips; Επαληθεύτηκε
Η Philips συνιστά να το κάνετε αυτό κάθε δύο μήνες. Ο τακτικός καθαρισμός θα αυξήσει τη διάρκεια ζωής της συσκευής.

Αυτό ήταν χρήσιμο (140)
Πόσο διαρκεί η ξυριστική μηχανή πριν χρειαστεί να αντικατασταθεί; Επαληθεύτηκε
Ανάλογα με το πόσο συχνά χρησιμοποιείται, η ξυριστική μηχανή διαρκεί μεταξύ 6 μηνών και 2 ετών. Για να εξασφαλίσετε ένα βέλτιστο αποτέλεσμα, είναι καλύτερο να αντικαταστήσετε την ξυριστική μηχανή μία φορά το χρόνο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (112)
Πού μπορώ να βρω το μοντέλο ή / και τον σειριακό αριθμό της ξυριστικής μηχανής Philips; Επαληθεύτηκε
Ο αριθμός μοντέλου βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής. Μερικές φορές, ο σειριακός αριθμός βρίσκεται επίσης στο πίσω μέρος της συσκευής, αλλιώς μπορεί να βρεθεί κάτω από την κουρευτική μηχανή ή στο θάλαμο μαλλιών.

Αυτό ήταν χρήσιμο (67)
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των κεφαλών δόνησης και της περιστρεφόμενης ξυριστικής μηχανής; Επαληθεύτηκε
Αυτό είναι κυρίως θέμα προσωπικών αναγκών και προτιμήσεων, αλλά γενικά μπορεί να ειπωθεί ότι οι λεπίδες στις δονούμενες κεφαλές ξυριστικής μηχανής κινούνται γρηγορότερα και γι 'αυτό προσφέρουν ταχύτερα αποτελέσματα. Μια περιστρεφόμενη κεφαλή ξυριστικής μηχανής μπορεί να φτάσει σε ορισμένες περιοχές του προσώπου πιο εύκολα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (39)
Σε ποια κατεύθυνση πρέπει να ξυρίσω; Επαληθεύτηκε
Στις περισσότερες περιπτώσεις συνιστάται το ξύρισμα με την κατεύθυνση της ανάπτυξης των μαλλιών. Αυτό μειώνει τον κίνδυνο ερεθισμού του δέρματος και των τρίχας που έχουν εισέλθει.

Αυτό ήταν χρήσιμο (19)