Εγχειρίδια για Hapro Ξαπλώστρες

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Hapro Ξαπλώστρες για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Μπορώ να κάνω σολάριουμ εάν παίρνω φάρμακα; Επαληθεύτηκε
Ορισμένα φάρμακα μπορούν να προκαλέσουν αλλεργική αντίδραση υπό την επίδραση του φωτός από το σολάριουμ. Σε περίπτωση αμφιβολίας, επικοινωνήστε με το γιατρό σας.

Αυτό ήταν χρήσιμο (28)
Πόσο συχνά και πόσο μπορώ να χρησιμοποιήσω ξαπλώστρα; Επαληθεύτηκε
Δεν συνιστάται η χρήση ξαπλώστρου περισσότερες από 2 έως 3 φορές την εβδομάδα. Περισσότερο από 25 λεπτά ανά συνεδρία μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο δέρμα. Πάντα συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή έναν ειδικό για σωστή χρήση για τον τύπο του δέρματός σας.

Αυτό ήταν χρήσιμο (4)