Εγχειρίδια για Camry Λαμπτήρες ημέρας

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Camry Λαμπτήρες ημέρας για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Είναι η λυχνία φωτός της ημέρας καλύτερη από το να πηγαίνει έξω να απορροφά το φως του ήλιου; Επαληθεύτηκε
Όχι. Η λυχνία φωτός της ημέρας προορίζεται για άτομα που δεν έχουν αρκετές ευκαιρίες να απορροφήσουν το πραγματικό φως του ήλιου.

Αυτό ήταν χρήσιμο (2)
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του φωτός αφύπνισης και της λυχνίας ημέρας; Επαληθεύτηκε
Τα φώτα αφύπνισης προορίζονται γενικά για την προσομοίωση μιας φυσικής μετάβασης από σκοτεινό στο φως και αντίστροφα. Αυτό σας επιτρέπει να ξυπνάτε σταδιακά ή να κοιμάστε. Οι λαμπτήρες ημέρας προορίζονται να καλύψουν την έλλειψη φωτός της ημέρας με άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα εξαιτίας αυτού.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1)