Εγχειρίδια για Blaupunkt Κουρευτικές μηχανές

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Blaupunkt Κουρευτικές μηχανές για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Τι σημαίνουν τα μεγέθη του κουρευτή; Επαληθεύτηκε
Τα μεγέθη κουρευτή γενικά υποδεικνύουν την ποσότητα των μαλλιών που θα παραμείνουν μετά το ψαλίδισμα. Όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο μεγαλύτερο είναι το κούρεμα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (149)
Μπορώ να χρησιμοποιήσω κουρευτική μηχανή σε βρεγμένα μαλλιά; Επαληθεύτηκε
Μην χρησιμοποιείτε ποτέ κουρευτική μηχανή σε βρεγμένα μαλλιά. Η κουρευτική μηχανή μπορεί να κολλήσει και να προκαλέσει πόνο. Το νερό μπορεί επίσης να προκαλέσει σκουριά στη λεπίδα της κουρευτικής μηχανής.

Αυτό ήταν χρήσιμο (57)