Εγχειρίδια για Adler Ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Adler Ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Πόσο συχνά και πόσο καιρό πρέπει να βουρτσίζω τα δόντια μου; Επαληθεύτηκε
Συνιστάται να βουρτσίζετε τουλάχιστον τα δόντια σας τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα για τουλάχιστον 2 λεπτά. Πολλές ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες είναι εξοπλισμένες με ένα χαρακτηριστικό που δείχνει αυτά τα 2 λεπτά.

Αυτό ήταν χρήσιμο (23)
Βουρτσίζω τα δόντια μου δύο φορές την ημέρα αλλά εξακολουθώ να υποφέρω από κακή αναπνοή, γιατί συμβαίνει αυτό; Επαληθεύτηκε
Η κακή αναπνοή δεν προκαλείται μόνο από τα υπολείμματα φαγητού στα δόντια σας ή από φλεγμονή των ούλων. Τα βακτήρια στη γλώσσα και το ξηρό στόμα μπορούν επίσης να προκαλέσουν κακή αναπνοή.

Αυτό ήταν χρήσιμο (10)
Το βούρτσισμα με ηλεκτρική οδοντόβουρτσα είναι καλύτερο από το χειροκίνητο βούρτσισμα; Επαληθεύτηκε
Οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες είναι πολύ καλύτερες στην αφαίρεση της πλάκας από το χειροκίνητο βούρτσισμα. Πολλές ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες συμβάλλουν επίσης στο χρονοδιάγραμμα της ακολουθίας της βούρτσας, βοηθώντας στην επίτευξη καλύτερου αποτελέσματος

Αυτό ήταν χρήσιμο (8)
Μπορώ να χρησιμοποιήσω ηλεκτρική οδοντόβουρτσα στο ντους; Επαληθεύτηκε
Αυτό εξαρτάται από τη μάρκα και το μοντέλο. Πάντα να το ελέγχετε εκ των προτέρων για να διασφαλίσετε την ασφάλειά σας και μην το κάνετε εάν η οδοντόβουρτσα δεν είναι κατάλληλη για αυτήν.

Αυτό ήταν χρήσιμο (2)
Από ποια ηλικία μπορεί ένα παιδί να χρησιμοποιήσει ηλεκτρική οδοντόβουρτσα; Επαληθεύτηκε
Τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα από τη στιγμή που μπορούν ανεξάρτητα να κρατήσουν και να χρησιμοποιήσουν μια οδοντόβουρτσα. Για τα παιδιά, χρησιμοποιήστε μια μικρή κεφαλή με μαλακές τρίχες. Για παιδιά έως 5 ετών θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μια εξειδικευμένη οδοντόκρεμα με μειωμένη ποσότητα φθορίου.

Αυτό ήταν χρήσιμο (2)