Εγχειρίδια για Ariete Ηλεκτρικές κουβέρτες

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Ariete Ηλεκτρικές κουβέρτες για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Οι ηλεκτρικές κουβέρτες χρησιμοποιούν μεγάλη ισχύ; Επαληθεύτηκε
Όχι, γενικά οι ηλεκτρικές κουβέρτες είναι ελαφρά καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας.

Αυτό ήταν χρήσιμο (13)
Μπορώ να κοιμηθώ κάτω από ηλεκτρική κουβέρτα; Επαληθεύτηκε
Μια ηλεκτρική κουβέρτα χρησιμοποιείται κυρίως για τη θέρμανση του κρεβατιού. Δεν συνιστάται να κοιμάστε κάτω από αυτό, καθώς το σώμα μπορεί να υπερθερμανθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Αυτό ήταν χρήσιμο (10)
Μπορεί μια ηλεκτρική κουβέρτα να θερμαίνει ένα δωμάτιο; Επαληθεύτηκε
Όχι, οι ηλεκτρικές κουβέρτες είναι αρκετά ισχυρές για να ζεσταθεί ένα κρεβάτι.

Αυτό ήταν χρήσιμο (7)
Μπορούν οι ηλεκτρικές κουβέρτες να πάρουν φωτιά; Επαληθεύτηκε
Οι περισσότερες σύγχρονες ηλεκτρικές κουβέρτες έχουν έναν μηχανισμό που κλείνει την κουβέρτα όταν ζεσταθεί πάρα πολύ. Οι κουβέρτες πριν από το 2001 ενδέχεται να μην διαθέτουν αυτόν τον μηχανισμό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (6)