Εγχειρίδια για BaByliss Αποτριχωτικές μηχανές

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα BaByliss Αποτριχωτικές μηχανές για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ αποτρίχωσης και αποτρίχωσης; Επαληθεύτηκε
Και οι δύο μέθοδοι ουσιαστικά λειτουργούν το ίδιο, αλλά η αποτρίχωση θεωρείται γενικά λίγο πιο επώδυνη. Η χρήση ενός αποτριχωτικού παράγει συνήθως λιγότερες παρενέργειες.

Αυτό ήταν χρήσιμο (0)
Πόσος χρόνος χρειάζεται για να μεγαλώσουν οι τρίχες; Επαληθεύτηκε
Μετά τη χρήση ενός αποτριχωτικού, τα μαλλιά γενικά μεγαλώνουν πίσω μετά από μερικές εβδομάδες.

Αυτό ήταν χρήσιμο (0)
Μπορώ να χρησιμοποιήσω αποτριχωτικό σε κάθε μέρος του σώματος; Επαληθεύτηκε
Γενικά, τα αποτριχωτικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των ευαίσθητων περιοχών.

Αυτό ήταν χρήσιμο (0)
Μπορεί ένα αποτριχωτικό να χρησιμοποιηθεί και για μεγαλύτερα μαλλιά; Επαληθεύτηκε
Όχι, όταν χρησιμοποιείται αποτριχωτικό για μεγαλύτερα μαλλιά, υπάρχει πιθανότητα τα μαλλιά να σπάσουν αντί να τραβηχτούν από τη ρίζα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (0)