Εγχειρίδια για F.LLI Menabo Βάσεις ποδηλάτου

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα F.LLI Menabo Βάσεις ποδηλάτου για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Πόσο γρήγορα μπορώ να οδηγήσω με ένα μεταφορέα ποδηλάτων συνδεδεμένο στο αυτοκίνητό μου; Επαληθεύτηκε

Γενικά δεν υπάρχει ακριβές όριο. Ωστόσο, ένας φορέας ποδηλάτων μπορεί να επηρεάσει την οδηγική εμπειρία. Γι 'αυτό συνιστάται να μην υπερβαίνετε τα 130 χιλιόμετρα την ώρα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (882) Διαβάστε περισσότερα

Τελευταία σχόλια

Εγχειρίδιο F.LLI Menabo Race 2 Βάση ποδηλάτου
JLM 05-07-2021
Αγόρασα ένα menabo alcor race 2 .. πολύ καλό προϊόν αλλά δυσκολεύομαι να το τοποθετήσω στην μπίλια σύζευξης .. πρέπει να γυρνάς συνεχώς το καντράν προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση για να μπορείς να κατεβάσεις τη λαβή ασφάλισης..δώσε εμένα το tip για να μην χάνω 15 λεπτά κάθε φορά..ευχαριστώ


(Μεταφράστηκε από την Google)
F.LLI Menabo Race 2 Βάση ποδηλάτου
Εγχειρίδιο F.LLI Menabo Race 2 Βάση ποδηλάτου
Birgit Wessel 03-03-2020
Υπάρχει επέκταση των σιδηροτροχιών για αυτό το προϊόν;


(Μεταφράστηκε από την Google)
F.LLI Menabo Race 2 Βάση ποδηλάτου