Εγχειρίδια για Yamaha Σκούτερ

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Yamaha Σκούτερ για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Το σκούτερ μου σταματά να τρέχει ενώ οδηγώ, τι πρέπει να κάνω; Επαληθεύτηκε

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων σέρβις, η βαλβίδα του σκούτερ πρέπει να ελέγχεται και να τοποθετείται σωστά. Εάν αυτό δεν συμβεί σωστά ή καθόλου, το σκούτερ μπορεί να υπερθερμανθεί λόγω κακής καύσης καυσίμου. Τοποθετήστε σωστά τα δοχεία.

Αυτό ήταν χρήσιμο (647) Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η σωστή πίεση των ελαστικών για ένα σκούτερ; Επαληθεύτηκε

Ένα ελαστικό σκούτερ πρέπει να φουσκώνει αρκετά σκληρά. Η ακριβής πίεση μπορεί να είναι διαφορετική για κάθε σκούτερ και μάρκα, αλλά γενικά είναι καλό να χρησιμοποιείτε τουλάχιστον 2,1 bar για το μπροστινό ελαστικό και 2,5 bar για το πίσω ελαστικό. Η ιδανική πίεση υποδεικνύεται συχνά στο ελαστικό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (513) Διαβάστε περισσότερα

Τελευταία σχόλια

Εγχειρίδιο Yamaha Tricity 300 (2020) Σκούτερ
PELERIN Christophe 29-12-2023
Καλημέρα Είναι δυνατόν να έχω ένα εγχειρίδιο χρήσης για το Tricity 300 που μόλις αγόρασα και του οποίου ο προηγούμενος κάτοχος δεν είχε πλέον αυτό το εγχειρίδιο; [email protected] ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ με εκτιμιση


(Μεταφράστηκε από την Google)
Yamaha Tricity 300 (2020) Σκούτερ
Εγχειρίδιο Yamaha Tricity 300 (2020) Σκούτερ
boyer jean 10-03-2022
Ενδιαφέρομαι για το tricity 300 αλλά στη σελίδα που έχω μπροστά μου δεν μπορώ να κατεβάσω το φυλλάδιο για τις λεπτομέρειες του (εξοπλισμού και του τεχνικού δελτίου


(Μεταφράστηκε από την Google)
Yamaha Tricity 300 (2020) Σκούτερ