Εγχειρίδια για Ποδήλατα

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Ποδήλατα για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ποια είναι η σωστή πίεση των ελαστικών για ένα ποδήλατο; Επαληθεύτηκε

Ένα ελαστικό ποδηλάτου πρέπει να φουσκώνει αρκετά σκληρά. Η ακριβής πίεση μπορεί να είναι διαφορετική για κάθε ποδήλατο και μάρκα, αλλά σε γενικές γραμμές είναι καλό να χρησιμοποιείτε τουλάχιστον 3,5 έως 4,5 bar. Η ιδανική πίεση υποδεικνύεται συχνά στο ελαστικό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (208) Διαβάστε περισσότερα

Πόσο συχνά πρέπει να λιπαίνω την αλυσίδα ποδηλάτου μου; Επαληθεύτηκε

Με κανονική χρήση, είναι καλύτερο να λιπαίνετε την αλυσίδα μία φορά το μήνα. Αυξήστε αυτήν τη συχνότητα σε περίπτωση βαριάς χρήσης. Λιπάνετε επίσης μετά από ταξίδια σε δυνατή βροχή ή πολλή σκόνη.

Αυτό ήταν χρήσιμο (165) Διαβάστε περισσότερα

Τι λέει το μέγεθος του τροχού για το ποδήλατό μου; Επαληθεύτηκε

Με έναν μεγαλύτερο τροχό θα ταξιδέψετε σε μεγαλύτερη απόσταση με μία μόνο περιστροφή. Χωρίς επιπλέον εργαλεία ή άλλη βοήθεια, αυτό συχνά θα κοστίσει επίσης περισσότερη προσπάθεια. Δεν είναι συνεπώς αλήθεια ότι τα ποδήλατα με μεγαλύτερους τροχούς θα πάνε γρηγορότερα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (109) Διαβάστε περισσότερα

Τα ελαστικά στο ποδήλατό μου είναι επίπεδη, παρόλο που δεν έχω χρησιμοποιήσει το ποδήλατό μου εδώ και πολύ καιρό, γιατί είναι αυτό; Επαληθεύτηκε

Τα ελαστικά ποδηλάτων είναι κατασκευασμένα από καουτσούκ. Αυτό είναι ένα φυσικό προϊόν που είναι επιρρεπές στο στέγνωμα. Αυτό μπορεί να συμβεί λόγω της έκθεσης στο ηλιακό φως ή με το πέρασμα μεγάλων χρονικών περιόδων. Ένα στεγνό ελαστικό μπορεί να σπάσει ή να χαλάσει κατά την πρώτη διαδρομή.

Αυτό ήταν χρήσιμο (68) Διαβάστε περισσότερα