Εγχειρίδια για Crivit Κράνη ποδηλάτου

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Crivit Κράνη ποδηλάτου για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου του προϊόντος Crivit μου; Επαληθεύτηκε

Αν και ορισμένα προϊόντα Crivit έχουν έναν εναλλακτικό αριθμό μοντέλου, όλα έχουν έναν αριθμό IAN με τον οποίο μπορεί να αναγνωριστεί το προϊόν.

Αυτό ήταν χρήσιμο (876) Διαβάστε περισσότερα

Πόσο σφιχτό πρέπει να είναι ένα κράνος ποδηλάτου; Επαληθεύτηκε

Το κράνος ποδηλάτου δεν πρέπει να είναι πολύ σφιχτό ή πολύ χαλαρό για να διασφαλιστεί η βέλτιστη ασφάλεια. Θα πρέπει να είναι δυνατή η τοποθέτηση ενός δακτύλου μεταξύ των ιμάντων και του κεφαλιού σας.

Αυτό ήταν χρήσιμο (26) Διαβάστε περισσότερα

Τελευταία σχόλια

Εγχειρίδιο Crivit IAN 93755 Κράνος ποδηλάτου
barry dover 08-03-2020
Υπέροχο κράνος από πλευράς ασφάλειας με τα ενσωματωμένα φώτα που λειτουργούν με τηλεχειριστήριο στη ράβδο της λαβής δυστυχώς έχω τοποθετήσει λάθος το εγχειρίδιο. Ξέρει κανείς που μπορώ εδώ μπορώ να κατεβάσω ένα;. Με εκτίμηση και ευχαριστώ


(Μεταφράστηκε από την Google)
Crivit IAN 93755 Κράνος ποδηλάτου