Εγχειρίδια για Relax μωρού

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Relax μωρού για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Από ποια ηλικία μπορεί ένα παιδί να τοποθετηθεί σε ψευτοπαλλικαρά; Επαληθεύτηκε
Αυτό ποικίλλει ανά παιδί, αλλά σε γενικές γραμμές ένα παιδί μπορεί να τεθεί σε ψευτοπαλλικαρά από όταν είναι λίγες εβδομάδες έως 6-9 μηνών.

Αυτό ήταν χρήσιμο (19)
Πόσες ώρες την ημέρα μπορεί ένα παιδί να ξαπλώνει σε ψευτοπαλλικαρά; Επαληθεύτηκε
Το να ξαπλώνεις σε ψευτοπαλλικαρά είναι πολύ κουραστικό για ένα μικρό παιδί και μπορεί να είναι κακό. για την ανάπτυξη της σπονδυλικής στήλης. Ποτέ μην τοποθετείτε ένα παιδί σε ψευτοπαλλικαρά για περισσότερες από 2 ώρες την ημέρα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (17)