Εγχειρίδια για Lorelli Καθίσματα αυτοκινήτου

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Lorelli Καθίσματα αυτοκινήτου για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Μπορούν να τοποθετηθούν καθίσματα αυτοκινήτου Isofix σε αυτοκίνητα χωρίς Isofix; Επαληθεύτηκε

Τα περισσότερα διαθέσιμα καθίσματα αυτοκινήτου Isofix έχουν καθολική έγκριση για ασφάλιση με ζώνες ασφαλείας, εκτός από έγκριση ειδικά για το αυτοκίνητο. Αυτό επιτρέπει στο κάθισμα να ασφαλίζεται με ζώνες ασφαλείας. Διαβάστε το εγχειρίδιο του καθίσματος αυτοκινήτου για λεπτομέρειες. Υπάρχουν καθίσματα αυτοκινήτου Isofix που δεν μπορούν να ασφαλιστούν με ζώνες ασφαλείας.

Αυτό ήταν χρήσιμο (703) Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η ασφαλέστερη τοποθεσία για να τοποθετηθεί ένα κάθισμα αυτοκινήτου; Επαληθεύτηκε

Αυτό εξαρτάται εν μέρει από το αυτοκίνητο, αλλά γενικά η μέση του πίσω καθίσματος είναι το ασφαλέστερο μέρος. Εδώ το παιδί είναι όσο το δυνατόν πιο μακριά από τις πλευρές και έτσι προστατεύεται καλύτερα σε περίπτωση ατυχήματος. Ωστόσο, αυτό ισχύει μόνο εάν υπάρχει πλήρης ζώνη ασφαλείας 3 σημείων. Εάν υπάρχει μόνο ζώνη για τον καβάλο, είναι ασφαλέστερο να χρησιμοποιήσετε ένα πίσω κάθισμα στο παράθυρο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (631) Διαβάστε περισσότερα

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το αυτοκίνητο στο αεροπλάνο; Επαληθεύτηκε

Δεν υπάρχουν διεθνείς οδηγίες για τη χρήση καθισμάτων αυτοκινήτου σε αεροπλάνα. Ανάλογα με το μοντέλο είναι πιθανό το κάθισμα αυτοκινήτου να είναι κατάλληλο για αυτό. Το εάν επιτρέπεται ή όχι εξαρτάται από την αεροπορική εταιρεία. Πάντα να επικοινωνείτε με την αεροπορική εταιρεία εκ των προτέρων για να το επαληθεύσετε.

Αυτό ήταν χρήσιμο (204) Διαβάστε περισσότερα

Μπορούν να τοποθετηθούν όλα τα καθίσματα αυτοκινήτου Isofix σε όλα τα αυτοκίνητα με το Isofix; Επαληθεύτηκε

Όχι, υπάρχουν καθολικά και μη καθίσματα αυτοκινήτου Isofix. Ένα μη καθολικό κάθισμα αυτοκινήτου Isofix μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε καθορισμένα αυτοκίνητα. Το κάθισμα συνοδεύεται από μια λίστα μοντέλων αυτοκινήτων που είναι κατάλληλα για χρήση με αυτό το κάθισμα. Ένα καθιστικό καθίσματος αυτοκινήτου Isofix μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε αυτοκίνητα που είναι εξοπλισμένα με Isofix και σημείο τοποθέτησης Top Tether.

Αυτό ήταν χρήσιμο (155) Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το Isofix; Επαληθεύτηκε

Το Isofix είναι ένα διεθνώς τυποποιημένο σύστημα για mountiung καθίσματα αυτοκινήτων σε αυτοκίνητα. Υπάρχουν βραχίονες στήριξης Isofix στο αυτοκίνητο. Αυτά τα στηρίγματα βρίσκονται μεταξύ της πλάτης και του καθίσματος του πίσω καθίσματος και συνδέονται με το σώμα του αυτοκινήτου. Το κάθισμα αυτοκινήτου Isofix είναι εξοπλισμένο με άγκιστρα που μπορούν εύκολα να συνδεθούν με τα στηρίγματα στήριξης.

Αυτό ήταν χρήσιμο (147) Διαβάστε περισσότερα

Πόσο καιρό μπορεί να είναι το παιδί μου σε κάθισμα αυτοκινήτου; Επαληθεύτηκε

Μην αφήνετε το παιδί σας να καθίσει σε κάθισμα αυτοκινήτου για περισσότερο από 1,5 έως 2 ώρες την ημέρα. Πολλά μοντέρνα καροτσάκια προσφέρουν τη δυνατότητα τοποθέτησης του καθίσματος αυτοκινήτου στην κορυφή, επιτρέποντας γρήγορη μεταφορά του παιδιού σας. Επίσης, σε αυτήν την περίπτωση, μην υπερβαίνετε 1,5 έως 2 ώρες την ημέρα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (147) Διαβάστε περισσότερα

Τελευταία σχόλια

Εγχειρίδιο Lorelli Sigma+ SPS Κάθισμα αυτοκινήτου
ephrem 26-12-2023
Όποιος έχει καμιά ιδέα για το πώς να φαρδύνω τις ζώνες m σχεδόν δεν είναι κλειστό. ο γιος είναι 3 και 13,5 κιλά.. ελπίζω να έχει κάποιος φιλοδώρημα, αλλιώς δυστυχώς θα αγοράσω καινούργιο..


(Μεταφράστηκε από την Google)
Lorelli Sigma+ SPS Κάθισμα αυτοκινήτου
Εγχειρίδιο Lorelli Aviator Κάθισμα αυτοκινήτου
L. BAKKER 15-08-2023
Τα μαξιλάρια πρέπει να μένουν στο κάθισμα; Η κόρη μας αποκοιμιέται αλλά λόγω του μαξιλαριού το κεφάλι της πέφτει συνέχεια μπροστά δίπλα στο προστατευτικό κάλυμμα. Το μαξιλαράκι σώματος προορίζεται επίσης να μένει στη θέση του. Τώρα είναι πάνω από το ενάμιση αλλά δεν είναι άνετα όταν την παίρνει ο ύπνος. Η απορία μου λοιπόν είναι αν τα μαξιλάρια είναι απαραίτητα.


(Μεταφράστηκε από την Google)
Lorelli Aviator Κάθισμα αυτοκινήτου
Εγχειρίδιο Lorelli Aviator Κάθισμα αυτοκινήτου
Linda 01-07-2023
Γειά σου Πώς ρυθμίζω το προσκέφαλο. Το τράβηξα προς τα πάνω αλλά δεν μπορώ να το τραβήξω πίσω. Δεν μπορώ να βρω κουμπιά ή μοχλούς για να το κάνω.


(Μεταφράστηκε από την Google)
Lorelli Aviator Κάθισμα αυτοκινήτου
Εγχειρίδιο Lorelli Iris Κάθισμα αυτοκινήτου
Hansjörg Fast 29-03-2023
Ενημερώστε με εάν το Isis μπορεί επίσης να εγκατασταθεί στο 4er GrandCoupe


(Μεταφράστηκε από την Google)
Lorelli Iris Κάθισμα αυτοκινήτου
Εγχειρίδιο Lorelli Explorer Κάθισμα αυτοκινήτου
Szabó Gabi 22-03-2023
Η ζώνη ασφαλείας 5 σημείων έχει αποσυναρμολογηθεί και δυστυχώς δεν μπορούμε να την επανασυναρμολογήσουμε!


(Μεταφράστηκε από την Google)
Lorelli Explorer Κάθισμα αυτοκινήτου