Εγχειρίδια για Philips Ενδοεπικοινωνίες μωρού

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Philips Ενδοεπικοινωνίες μωρού για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Γιατί το εύρος του συστήματος ενδοεπικοινωνίας του μωρού μου είναι μικρότερο από αυτό που περιγράφει το φυλλάδιο/εγχειρίδιο; Επαληθεύτηκε

Οι μάρκες τείνουν να δηλώνουν ένα εύρος που βασίζεται στη χρήση χωρίς εμπόδια όπως οι τοίχοι ή μια απόσταση που καλύπτει πολλούς ορόφους. Εάν το εύρος δεν είναι επαρκές, προσπαθήστε να τοποθετήσετε την οθόνη μωρού έτσι ώστε να έχει ελάχιστα εμπόδια.

Αυτό ήταν χρήσιμο (657) Διαβάστε περισσότερα

Όταν ακούω το μωρό μου, ακούω καθαρά την αναπνοή, αλλά η οθόνη του μωρού δεν με αφήνει να το ακούσω. Γιατί αυτό? Επαληθεύτηκε

Αυτό οφείλεται στην ευαισθησία της οθόνης μωρού. Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις ώστε να είναι πιο ευαίσθητες και να λαμβάνετε πιο ήσυχους ήχους.

Αυτό ήταν χρήσιμο (336) Διαβάστε περισσότερα

Τελευταία σχόλια

Εγχειρίδιο Philips SCD835 Avent Ενδοεπικοινωνία μωρού
AF 15-03-2024
Γεια σας, αυτό το μοντέλο baby sitter έχει αισθητήρα θερμοκρασίας;


(Μεταφράστηκε από την Google)
Philips SCD835 Avent Ενδοεπικοινωνία μωρού
Εγχειρίδιο Philips SCD711 Avent Ενδοεπικοινωνία μωρού
Ivana 14-02-2023
Με το babyphone avent Philips, το εξάρτημα που είναι με το μωρό πρέπει να είναι συνεχώς συνδεδεμένο ή η μπαταρία φορτίζεται όπως στην οθόνη που έχουμε μαζί μας; Το ηχείο μας που είναι με το μωρό δεν λειτουργεί αν δεν είναι συνδεδεμένο στο ρεύμα.


(Μεταφράστηκε από την Google)
Philips SCD711 Avent Ενδοεπικοινωνία μωρού
Εγχειρίδιο Philips SCD833 Avent Ενδοεπικοινωνία μωρού
Waltraud Matz 14-08-2022
Αυτό το εξάρτημα διαθέτει λειτουργία αφύπνισης ή συναγερμό; Το βράδυ τα μεσάνυχτα χτυπάει συναγερμός. Δεν μπορώ να το σβήσω, σταματάει μόνο του μετά από λίγο. Αλλά είναι πολύ ενοχλητικό. Ούτε μπορώ να βρω καμία αναφορά σε αυτό.


(Μεταφράστηκε από την Google)
Philips SCD833 Avent Ενδοεπικοινωνία μωρού
Εγχειρίδιο Philips SCD723 Avent Ενδοεπικοινωνία μωρού
Christian Allgeier 14-03-2022
Η οθόνη μωρού δεν συνδέεται. Τι κάνουμε λάθος;


(Μεταφράστηκε από την Google)
Philips SCD723 Avent Ενδοεπικοινωνία μωρού
Εγχειρίδιο Philips SCD510 Ενδοεπικοινωνία μωρού
ömer harman 08-08-2021
Δεν μπορώ να αντιστοιχίσω τη μονάδα βάσης με το ραδιόφωνο. Θα χαιρόμουν αν βοηθούσατε.


(Μεταφράστηκε από την Google)
Philips SCD510 Ενδοεπικοινωνία μωρού