Εγχειρίδια για Αποστειρωτές

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις μάρκες Αποστειρωτές για τις οποίες διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Κάντε κλικ στην επωνυμία σας για μια λίστα με όλα τα μοντέλα. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Αποστειρώνω τα μπουκάλια κάθε μέρα, αλλά υπάρχουν ακόμα υπολείμματα γάλακτος. Γιατί αυτό? Επαληθεύτηκε

Πλένετε πάντα τα μπουκάλια πριν τα αποστειρώσετε. Ένας αποστειρωτής χρησιμοποιείται για να σκοτώσει τα βακτήρια, αλλά δεν αποτελεί εναλλακτική λύση σε ένα πινέλο ή πλυντήριο πιάτων.

Αυτό ήταν χρήσιμο (92) Διαβάστε περισσότερα

Πόσο συχνά πρέπει να αφαιρώ αλάτων από τον αποστειρωτή μου; Επαληθεύτηκε

Όταν ο αποστειρωτής χρησιμοποιείται σε τακτική βάση, θα πρέπει να αφαιρείται αλάτων τουλάχιστον μία φορά κάθε 4 εβδομάδες, ανάλογα με την ποιότητα του νερού στη συγκεκριμένη περιοχή σας.

Αυτό ήταν χρήσιμο (22) Διαβάστε περισσότερα

Το κάτω μέρος του αποστειρωτή μου έγινε καφέ, τι πρέπει να κάνω; Επαληθεύτηκε

Αυτό είναι πιθανώς συσσώρευση αλάτων και ένα σημάδι ότι πρέπει να αφαιρέσετε αλάτων από τον αποστειρωτή σας. Συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο του συγκεκριμένου αποστειρωτή σας για να μάθετε πώς να αφαιρείτε αλάτων από το μοντέλο σας.

Αυτό ήταν χρήσιμο (15) Διαβάστε περισσότερα

Μπορώ να στεγνώσω με το χέρι ένα μπουκάλι μετά την αποστείρωση; Επαληθεύτηκε

Όχι, αυτό δεν συνιστάται. Το νερό που παραμένει στο μπουκάλι είναι αποστειρωμένο και δεν περιέχει βακτήρια. Με το χειροκίνητο στέγνωμα του μπουκαλιού θα προστεθούν νέα βακτήρια, με αποτέλεσμα το μπουκάλι να μην είναι πλέον αποστειρωμένο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (6) Διαβάστε περισσότερα