Εγχειρίδια για Playmobil

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα θέματα Playmobil για τα οποία διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το θέμα σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Πώς μπορώ να αποτρέψω τον αποχρωματισμό των παιχνιδιών Playmobil; Επαληθεύτηκε

Οι δύο μεγαλύτεροι συντελεστές στον αποχρωματισμό του πλαστικού των παιχνιδιών Playmobil είναι η μακροχρόνια έκθεση στο ηλιακό φως και ο καπνός των τσιγάρων. Προσπαθήστε να τα ελαχιστοποιήσετε κατά την αποθήκευση του Playmobil.

Αυτό ήταν χρήσιμο (967) Διαβάστε περισσότερα

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσω τα κομμάτια Playmobil μου; Επαληθεύτηκε

Η Playmobil συνιστά να καθαρίσετε τα κομμάτια με το χέρι με ζεστό νερό ή ένα υγρό πανί, πιθανό με ένα ήπιο απορρυπαντικό. Ποτέ μην τοποθετείτε τα τούβλα σε πλυντήριο ή πλυντήριο πιάτων. Αφήστε τα τούβλα να στεγνώσουν στον αέρα μετά. Τα ηλεκτρικά εξαρτήματα μπορούν να καθαριστούν μόνο με στεγνό πανί.

Αυτό ήταν χρήσιμο (738) Διαβάστε περισσότερα

Από ποια ηλικία είναι κατάλληλο το Playmobil να παίξει; Επαληθεύτηκε

Τα περισσότερα σετ Playmobil είναι κατάλληλα για παιχνίδι από την ηλικία των 4 και άνω, λόγω των μικρών μερών που περιλαμβάνουν. Το ειδικό 1.2.3. Το θέμα είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 1,5 και άνω. Η προτεινόμενη ηλικία αναφέρεται πάντα στο κουτί.

Αυτό ήταν χρήσιμο (421) Διαβάστε περισσότερα