Εγχειρίδια για Lego

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα θέματα Lego για τα οποία διαθέτουμε οδηγίες κατασκευής. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το θέμα σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Λείπει ένα τουβλάκι Lego από το σετ μου, πού μπορώ να παραγγείλω ένα εφεδρικό; Επαληθεύτηκε

Η Lego διαθέτει μια υπηρεσία όπου μπορείτε να παραγγείλετε ξεχωριστά τουβλάκια ή να επικοινωνήσετε μαζί τους όταν λείπει ένα τουβλάκι από το σετ σας. Ρίξτε μια ματιά στον ιστότοπό τους για περισσότερες πληροφορίες.

Αυτό ήταν χρήσιμο (4688) Διαβάστε περισσότερα

Πώς μπορώ να αποτρέψω τον αποχρωματισμό των παιχνιδιών Lego; Επαληθεύτηκε

Οι δύο μεγαλύτεροι συντελεστές στον αποχρωματισμό του πλαστικού των παιχνιδιών Lego είναι η μακροχρόνια έκθεση στο ηλιακό φως και ο καπνός του τσιγάρου. Προσπαθήστε να τα ελαχιστοποιήσετε κατά την αποθήκευση του Playmobil σας.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1795) Διαβάστε περισσότερα

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσω τα τουβλάκια Lego μου; Επαληθεύτηκε

Η Lego συνιστά να καθαρίσετε τα τουβλάκια με το χέρι με λίγο νερό (όχι πάνω από 40°C) και ένα ήπιο απορρυπαντικό. Ποτέ μην τοποθετείτε τα τουβλάκια σε πλυντήριο ή πλυντήριο πιάτων. Αφήστε τα τουβλάκια να στεγνώσουν με τον αέρα μετά. Τα ηλεκτρικά εξαρτήματα μπορούν να καθαριστούν μόνο με στεγνό πανί.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1673) Διαβάστε περισσότερα

Αφού χτίσω ένα νέο σετ Lego, έχω πάντα μερικά μικρά κομμάτια. Ξέχασα να τα χρησιμοποιήσω; Επαληθεύτηκε

Όχι, πολλά νέα σετ Lego παρέχουν ανταλλακτικά για τα μικρότερα κομμάτια.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1409) Διαβάστε περισσότερα

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος εφαρμογής αυτοκόλλητων στο Lego; Επαληθεύτηκε

Για να μπορέσετε να επανατοποθετήσετε αυτοκόλλητα είναι καλή ιδέα να τοποθετήσετε κάποιο καθαριστικό γυαλιού στη θέση που θέλετε να τοποθετήσετε το αυτοκόλλητο. Όταν το αυτοκόλλητο είναι στο σωστό σημείο, αφήστε το να στεγνώσει και θα κολλήσει.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1217) Διαβάστε περισσότερα

Πού μπορώ να βρω μια λίστα μερών του σετ Lego μου; Επαληθεύτηκε

Πολλές σύγχρονες οδηγίες Lego περιλαμβάνουν μια λίστα μερών στο τέλος του βιβλιαρίου. Στην περίπτωση πολλαπλών φυλλαδίων, η λίστα ενδέχεται να βρίσκεται στη μέση του PDF.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1164) Διαβάστε περισσότερα

Μπορούν τα τούβλα Lego και Duplo να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό μεταξύ τους; Επαληθεύτηκε

Ναι, τα τούβλα Lego και Duplo είναι συμβατά. Τα τούβλα Lego ταιριάζουν στα τούβλα Duplo με τα κοίλα στηρίγματα. Τα τούβλα Duplo ταιριάζουν καλύτερα σε μεγαλύτερα τούβλα Lego και θα μπορούσαν να χαθούν από μικρότερα τούβλα Lego.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1046) Διαβάστε περισσότερα

Από ποια ηλικία είναι κατάλληλο το Lego για να παίξει; Επαληθεύτηκε

Τα περισσότερα σετ Lego είναι κατάλληλα για παιχνίδι από την ηλικία των 4 και άνω, λόγω των μικρών ανταλλακτικών που περιλαμβάνουν. Το ειδικό θέμα Duplo είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 1,5 και άνω. Η προτεινόμενη ηλικία αναφέρεται πάντα στο κουτί.

Αυτό ήταν χρήσιμο (982) Διαβάστε περισσότερα

Πού μπορώ να βρω τις οδηγίες για το εναλλακτικό μοντέλο του σετ Lego Technic; Επαληθεύτηκε

Έχουμε συνδυάσει τις οδηγίες για τα εναλλακτικά μοντέλα με εκείνες του κύριου μοντέλου. Μετακινηθείτε πέρα ​​από τις κανονικές οδηγίες για να δείτε το εναλλακτικό μοντέλο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (357) Διαβάστε περισσότερα

Πού μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σετ LEGO ή ένα μέρος LEGO; Επαληθεύτηκε

Αν θέλετε να μάθετε για ένα σετ ή ένα ανταλλακτικό Lego, όπως η χρονιά από την οποία προέρχεται, πόσα κομμάτια έχει ένα σετ, ανταλλακτικά ή σε ποια άλλα σετ μπορεί να βρεθεί ένα συγκεκριμένο κομμάτι, τότε το BrickLink.com είναι το καλύτερο μέρος. Το BrickLink.com είναι ένας ιστότοπος με σχεδόν όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τα σετ και τα ανταλλακτικά Lego και αποτελεί μέρος του Ομίλου Lego.

Αυτό ήταν χρήσιμο (74) Διαβάστε περισσότερα