Εγχειρίδιο Panasonic NN-F661WB Φούρνος μικροκυμάτων

Χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο για Panasonic NN-F661WB Φούρνος μικροκυμάτων; Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το εγχειρίδιο PDF δωρεάν. Υπάρχουν επίσης συχνές ερωτήσεις, βαθμολογία προϊόντος και σχόλια από τους χρήστες που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε καλύτερα το προϊόν σας. Εάν αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Εγχειρίδιο

Loading…

pdf2htmlEX
Λήψη εγχειριδίου στα ελληνικά (PDF, 32.1 MB)
(Σκεφτείτε το περιβάλλον και εκτυπώστε αυτό το εγχειρίδιο μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο)

Loading…

Βαθμολογία

Πείτε μας τη γνώμη σας για το Panasonic NN-F661WB Φούρνος μικροκυμάτων βαθμολογώντας ένα προϊόν. Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτό το προϊόν ή να θέσετε μια ερώτηση; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είστε ικανοποιημένοι με αυτό το προϊόν Panasonic;
Ναι Όχι
100%
0%
1 ψήφος

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Το φούρνο μικροκυμάτων μου δεν ξεκινά όταν πατάω το κουμπί έναρξης, τι μπορώ να κάνω; Επαληθεύτηκε
Σε πολλές περιπτώσεις η πόρτα του φούρνου μικροκυμάτων δεν έχει κλείσει σωστά. Ανοίξτε και κλείστε την πόρτα και δοκιμάστε ξανά.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1926)
Μπορώ να χρησιμοποιήσω το φούρνο μικροκυμάτων μου όταν η περιστρεφόμενη βάση δεν λειτουργεί; Επαληθεύτηκε
Η περιστρεφόμενη βάση εξασφαλίζει ότι η θερμότητα κατανέμεται ομοιόμορφα. Όταν δεν λειτουργεί, ο φούρνος μικροκυμάτων δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σωστά. Επισκευάστε τον.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1398)
Βγήκε η πλάκα μαρμαρυγία / χαρτόνι μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων. Μπορώ ακόμα να χρησιμοποιήσω το φούρνο μικροκυμάτων; Επαληθεύτηκε
Όχι, απολύτως όχι. Η πλάκα μαρμαρυγία / χαρτόνι είναι ο κυματοδηγός που διανέμει τα μικροκύματα. Βάλτε το πίσω ή πάρτε έναν αντικαταστάτη.

Αυτό ήταν χρήσιμο (646)
Το φούρνο μικροκυμάτων είναι αναμμένο αλλά δεν λειτουργεί. Γιατί αυτό? Επαληθεύτηκε
Είναι πιθανό η πόρτα να μην κλείνει σωστά. Για να διασφαλιστεί η ασφάλεια, ένας φούρνος μικροκυμάτων δεν θα λειτουργήσει μέχρι να κλείσει εντελώς η πόρτα. Μερικές φορές αυτό μπορεί να διορθωθεί ρυθμίζοντας τον μεντεσέ της πόρτας.

Αυτό ήταν χρήσιμο (560)
Το φούρνο μικροκυμάτων συνεχίζει να κάνει θόρυβο, ακόμη και αφού τελειώσει. Είναι φυσιολογικό; Επαληθεύτηκε
Ναι, αυτός είναι ένας κανονικός ήχος. Ο ανεμιστήρας ψύχει το φούρνο μικροκυμάτων μετά τη χρήση. Η διάρκεια εξαρτάται από το πόσο λειτουργεί το φούρνο μικροκυμάτων.

Αυτό ήταν χρήσιμο (530)
Γιατί δεν μπορώ να βάλω μέταλλο στο φούρνο μικροκυμάτων μου; Επαληθεύτηκε
Το μέταλλο δεν αφήνει τα μικροκύματα να διαπερνούν, αλλά τα στέλνει πίσω. Όταν αυτά τα μικροκύματα αναπηδούν στο ίδιο σημείο, αυτό μπορεί να προκαλέσει σπινθήρες.

Αυτό ήταν χρήσιμο (455)
Μπορώ να βράσω νερό στο φούρνο μικροκυμάτων; Επαληθεύτηκε
Όχι, απολύτως όχι. Το νερό μπορεί να υπερθερμανθεί. Αυτό σημαίνει ότι το νερό μπορεί να φτάσει σε θερμοκρασία πάνω από 100 ℃ χωρίς βρασμό. Όταν αυτό το νερό αγγίξει οποιοδήποτε αντικείμενο μπορεί να βράσει και να πιτσιλιστεί αμέσως, προκαλώντας εγκαύματα.

Αυτό ήταν χρήσιμο (350)

Loading…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

Αυτό το εγχειρίδιο δημοσιεύθηκε αρχικά από Panasonic.
Εγχειρίδιο Panasonic NN-F661WB Φούρνος μικροκυμάτων