Εγχειρίδιο OK OWR 220-BL Ραδιόφωνο

Χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο για OK OWR 220-BL Ραδιόφωνο; Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το εγχειρίδιο PDF δωρεάν. Υπάρχουν επίσης συχνές ερωτήσεις, βαθμολογία προϊόντος και σχόλια από τους χρήστες που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε καλύτερα το προϊόν σας. Εάν αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Εγχειρίδιο

Loading…

pdf2htmlEX
Λήψη εγχειριδίου στα ελληνικά (PDF, 8.41 MB)
(Σκεφτείτε το περιβάλλον και εκτυπώστε αυτό το εγχειρίδιο μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο)

Loading…

Βαθμολογία

Πείτε μας τη γνώμη σας για το OK OWR 220-BL Ραδιόφωνο βαθμολογώντας ένα προϊόν. Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτό το προϊόν ή να θέσετε μια ερώτηση; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είστε ικανοποιημένοι με αυτό το προϊόν OK;
Ναι Όχι
Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτό το προϊόν
0 ψήφοι

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Τι είναι το DAB +; Επαληθεύτηκε
Το DAB + είναι ο διάδοχος του σήματος FM και σημαίνει Digital Audio Broadcasting. Είναι ένα ψηφιακό σήμα που επιτρέπει περισσότερα κανάλια εντός του ίδιου εύρους ζώνης και επιτρέπει ευκολότερη εναλλαγή μεταξύ καναλιών.

Αυτό ήταν χρήσιμο (137)
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ FM και AM; Επαληθεύτηκε
Τα FM και AM είναι και οι δύο μορφές διαμόρφωσης που χρησιμοποιούνται για τη μετάδοση ενός σήματος. Το FM σημαίνει διαμόρφωση συχνότητας και το AM σημαίνει διαμόρφωση πλάτους. Το AM είναι η παλαιότερη μορφή διαμόρφωσης. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι το σήμα FM είναι πολύ ισχυρότερο από το σήμα AM.

Αυτό ήταν χρήσιμο (72)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

Αυτό το εγχειρίδιο δημοσιεύθηκε αρχικά από OK.
Εγχειρίδιο OK OWR 220-BL Ραδιόφωνο