Εγχειρίδιο OK ODF 102-W Φριτέζα

Χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο για OK ODF 102-W Φριτέζα; Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το εγχειρίδιο PDF δωρεάν. Υπάρχουν επίσης συχνές ερωτήσεις, βαθμολογία προϊόντος και σχόλια από τους χρήστες που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε καλύτερα το προϊόν σας. Εάν αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Εγχειρίδιο

Loading…

pdf2htmlEX
Λήψη εγχειριδίου στα ελληνικά (PDF, 18.59 MB)
(Σκεφτείτε το περιβάλλον και εκτυπώστε αυτό το εγχειρίδιο μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο)

Loading…

Βαθμολογία

Πείτε μας τη γνώμη σας για το OK ODF 102-W Φριτέζα βαθμολογώντας ένα προϊόν. Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτό το προϊόν ή να θέσετε μια ερώτηση; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είστε ικανοποιημένοι με αυτό το προϊόν OK;
Ναι Όχι
0%
100%
1 ψήφος

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Πόσο συχνά πρέπει να αντικαθιστώ το λίπος ή το λάδι στη φριτέζα μου; Επαληθεύτηκε
Για να επιτύχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα, συνιστάται να αντικαθιστάτε το λίπος ή το λάδι κάθε 8 συνεδρίες τηγανίσματος εάν κάνετε σνακ. Εάν κάνετε πατάτες, το λίπος ή το λάδι μπορούν να αντικαθίστανται κάθε 12 συνεδρίες τηγανίσματος.

Αυτό ήταν χρήσιμο (688)
Μπορώ να καθαρίσω το εσωτερικό της φριτέζας μου με ένα τρίψιμο; Επαληθεύτηκε
Όχι. Οι περισσότερες φριτέζες έχουν ένα ειδικό στρώμα που μπορεί να καταστραφεί χρησιμοποιώντας ένα καθαριστικό ή ένα λειαντικό καθαριστικό. Χρησιμοποιείτε μόνο τη μαλακή πλευρά ενός καθαρισμού ή ενός υγρού σκουπίσματος.

Αυτό ήταν χρήσιμο (187)
Ποια είναι η «ψυχρή ζώνη» στη φριτέζα μου; Επαληθεύτηκε
Σε φριτέζες με ψυχρή ζώνη, ένα μέρος του λαδιού βρίσκεται κάτω από το θερμαντικό στοιχείο. Αυτό το μέρος του λαδιού παραμένει πιο κρύο από το πάνω μέρος. Τα ψίχουλα επιπλέουν στο κάτω μέρος και καταλήγουν σε αυτήν την κρύα ζώνη, διασφαλίζοντας ότι το λάδι παραμένει καθαρό περισσότερο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (139)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

Αυτό το εγχειρίδιο δημοσιεύθηκε αρχικά από OK.