Εγχειρίδιο Nedis WPBKSC5000BK Φορητός φορτιστής

Χρειάζεστε ένα εγχειρίδιο για Nedis WPBKSC5000BK Φορητός φορτιστής; Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το εγχειρίδιο PDF δωρεάν. Υπάρχουν επίσης συχνές ερωτήσεις, βαθμολογία προϊόντος και σχόλια από τους χρήστες που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε καλύτερα το προϊόν σας. Εάν αυτό δεν είναι το εγχειρίδιο που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Εγχειρίδιο

Loading…

pdf2htmlEX
Λήψη εγχειριδίου στα ελληνικά (PDF, 0.99 MB)
(Σκεφτείτε το περιβάλλον και εκτυπώστε αυτό το εγχειρίδιο μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο)

Loading…

Βαθμολογία

Πείτε μας τη γνώμη σας για το Nedis WPBKSC5000BK Φορητός φορτιστής βαθμολογώντας ένα προϊόν. Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αυτό το προϊόν ή να θέσετε μια ερώτηση; Αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της σελίδας.
Είστε ικανοποιημένοι με αυτό το προϊόν Nedis;
Ναι Όχι
Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτό το προϊόν
0 ψήφοι

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την πλήρη φόρτιση του φορητού μου φορτιστή; Επαληθεύτηκε
Αυτό εξαρτάται από το μοντέλο και την χωρητικότητα, αλλά γενικά η φόρτιση των φορητών φορτιστών είναι ταχύτερη όταν συνδέεται σε μια πρίζα από ότι όταν είναι συνδεδεμένη σε μια συσκευή μέσω USB.

Αυτό ήταν χρήσιμο (344)
Είναι φυσιολογικό το φως να αναβοσβήνει κατά τη φόρτιση; Επαληθεύτηκε
Ναι, με τους περισσότερους φορητούς φορτιστές το μικρό φως αναβοσβήνει κατά τη φόρτιση. Συχνά το φως θα παραμένει αναμμένο συνεχώς όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος φόρτισης.

Αυτό ήταν χρήσιμο (130)
Είναι φυσιολογικό ο φορητός φορτιστής μου να θερμαίνεται κατά τη φόρτιση; Επαληθεύτηκε
Ναι, οι φορητοί φορτιστές μπορούν να θερμανθούν κατά τη φόρτιση, αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό.

Αυτό ήταν χρήσιμο (66)
Πώς μπορώ να διασφαλίσω ότι ο φορητός μου φορτιστής διαρκεί όσο το δυνατόν περισσότερο; Επαληθεύτηκε
Όταν χρησιμοποιείτε φορητό φορτιστή, είναι καλύτερο να τον χρησιμοποιείτε έως ότου εξαντληθεί πλήρως και στη συνέχεια να τον επαναφορτίσετε πλήρως. Η ενδιάμεση φόρτιση θα μειώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Αυτό ήταν χρήσιμο (33)
Τι σημαίνει το mAh; Επαληθεύτηκε
Το mAh σημαίνει milliampère / ώρα και δείχνει την ισχύ μιας μπαταρίας. Μια μπαταρία για παράδειγμα 2000mAh θα παρέχει 2000 milliampère ανά ώρα και είναι σε θέση να τρέξει ένα ραδιόφωνο που χρησιμοποιεί 250mA ανά ώρα για 8 ώρες. Μια μπαταρία με υψηλότερο mAh θα έχει μεγαλύτερο χρόνο εκτέλεσης.

Αυτό ήταν χρήσιμο (13)
Πόση ισχύς πρέπει να έχει ο φορητός μου φορτιστής; Επαληθεύτηκε
Η ισχύς που πρέπει να έχει ένας φορητός φορτιστής εξαρτάται από τη συσκευή που πρέπει να φορτίζει. Σε γενικές γραμμές μπορεί να ειπωθεί ότι για να φορτίσετε ένα smartphone ή Mp3 player χρειάζεστε 2200-4000mAh, για tablet 5000-8000mAh και για φορητούς υπολογιστές 10400-12000mAh.

Αυτό ήταν χρήσιμο (11)

Loading…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

Αυτό το εγχειρίδιο δημοσιεύθηκε αρχικά από Nedis.
Εγχειρίδιο Nedis WPBKSC5000BK Φορητός φορτιστής