Εγχειρίδια για Etan Τραμπολίνα

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα Etan Τραμπολίνα για τα οποία διαθέτουμε εγχειρίδια. Δείτε επίσης τις συχνές ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας για χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το προϊόν σας. Το μοντέλο σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ελαττωματικό το προϊόν σας και το εγχειρίδιο δεν προσφέρει λύση; Πηγαίνετε σε ένα Repair Café για δωρεάν υπηρεσίες επισκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ομάδα υποστήριξής μας αναζητά χρήσιμες πληροφορίες προϊόντος και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις. Εάν εντοπίσετε ανακρίβεια στις συνήθεις ερωτήσεις μας, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Μπορώ να αφήσω το τραμπολίνο μου έξω κατά τη διάρκεια του χειμώνα; Επαληθεύτηκε
Ένα τραμπολίνο μπορεί να μείνει έξω κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ωστόσο, θα μειώσει τη διάρκεια ζωής του, οπότε αν το τραμπολίνο δεν θα χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του χειμώνα, είναι καλύτερο να το αποσυναρμολογήσετε και να το αποθηκεύσετε σε ξηρό χώρο.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1)
Πρέπει να αγκυροβολήσω το τραμπολίνο μου; Επαληθεύτηκε
Τα τραμπολίνα είναι βαριά και δεν θα εκτοξευτούν γρήγορα, αλλά είναι ακόμη συνετό να τα αγκυροβολήσετε σε περίπτωση καταιγίδας.

Αυτό ήταν χρήσιμο (1)